GALATASARAY

Ibrahimovic dört gözle Galatasaray'ı bekliyor

Manchester United'ın yeni yıldızı Zlatan İbrahimovic'i Galatasaray maçının heyecanı sardı

Ibrahimovic dört gözle Galatasaray'ı bekliyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United  ile Galatasaray arasında oynanacak hazırlık maçında forma giyecek Zlatan Ibrahimovic, İngiliz temsilcisinde ilk kez forma giyeceği için heyecanlı olduğunu  söyledi. 
 
Kulübünün televizyon kanalına konuşan 34 yaşındaki futbolcu, yeni  takımıyla ilk maçına ülkesi İsveç'te çıkacağı için mutlu olduğunu belirterek,  "Orada herkes beni bekliyor. Hakkımda çok fazla konuşuluyor ve ilk maçıma ülkemde  çıkacağım için heyecanlıyım." dedi.
 
Taraftarlara iyi bir maç izlettirmek için sahaya çıkacaklarını  belirten Ibrahimovic, yeni takım arkadaşlarının da kaliteli futbolculardan  oluştuğunu ve antrenmanlarda çok çalıştıklarını söyledi.
 
Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun oyuncular ile rahat iletişim  kurabildiğini kaydeden Ibrahimovic, "Mourinho işine odaklanmış durumda. Aklından  geçenleri doğrudan futbolcusuna söylüyor ve futbolcular da buna uyum sağlıyor.  Her şey yolunda gidiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'da gizli transfer harekatı

Forma satışlarında rekor

Öte yandan, İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester  United, Zlatan Ibrahimovic'in ilk hafta satılan formalarından 76 milyon gelir  elde ederek rekor kırdı.

Haberlerde, forma satışlarının hız kaybetmeden devam ettiği ve Manchester United'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Juventuslu Paul Pogba'yı, elde ettiği kaynakla transfer edebileceği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER