FENERBAHÇE

Ibrahimovic Manchester United'a hayat verdi

Fenerbahçe'nin de yer aldığı UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki diğer maçta Manchester United Zorya'yı Ibrahimovic'in golüyle yendi.

Ibrahimovic Manchester United'a hayat verdi

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United ile Zorya Luhansk karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Manchester United, 1-0'lık skorla kazandı.

Mücadeleye hakim olan ve Zorya kalesinde birçok pozisyona giren Manchester United, çerçeveyi bulan şut atmakta güçlük çekti. 69 dakika boyunca Zorya Luhansk kalecisi Oleksiy Shevchenko'ya iş düşmezken, Zlatan Ibrahimovic kaleyi tutan ilk şutta Old Trafford'u sevince boğdu. Manchester United, bu tek golle kazanmayı başardı.

Fenerbahçe Feyenoord maçı capsleri

Manchester United'da Zlatan Ibrahimovic, bu golle birlikte toplam 7 farklı kulüp takımının formasıyla UEFA turnuvalarında gol atmayı başardı.

Fenerbahçe'nin 4 puanla lider olduğu A Grubu'nda Manchester United'ın 3, Zorya Luhansk'ın ise 1 puanı bulunuyor. Manchester United, bir sonraki maçında Fenerbahçe'yi Old Trafford'da ağırlayacak. Zorya Luhansk ise De Kuip'te Feyenoord'un konuğu olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER