DÜNYA KUPASI

İbrahimovic sahada olacak mı?

İsveç Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Erik Hamren, Milli Takımımız ile oynanacak maçla ilgili önemli açıklamalar yaptı..

İbrahimovic sahada olacak mı?

Hamren, Ankara'da konakladıkları Grand Rixos Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi yapacakları üç hazırlık maçında kadrolarındaki oyuncuları deneyeceklerini söyledi.

Kadrolarındaki futbolcuların çok yoğun bir maç programının bulunduğuna işaret eden İsveçli teknik adam, bu nedenle çarşamba akşamı Türkiye ile zorlu bir maça çıkacaklarını dile getirdi.

İki takımın da 2014 Dünya Kupası'na katılamayacak olmasının hatırlatılması üzerine Hamren, "Öncelikle bu maç çok önemli. Çok zor bir maç olacak. İki hazırlık maçı daha yağacağız. 2016 Avrupa Şampiyonası Elemleri öncesi çok önemli bir hazırlık kampı geçireceğiz" diye konuştu. 

Hamren, Türkiye'nin Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynadığı hazırlık maçlarını izlediğini kaydederek, "Türkiye bu maçlarda çok iyi oyun sergiledi. Ancak takımım da bu maça hazır olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

FAVORİ OYUNCUM TAKIMIMDA
İsveçli teknik direktör, "Zlatan İbrahimovic'i Türkiye karşısında oynatmayı düşünüyor musunuz" sorusuna, "Açıkçası takımla daha bir araya gelmedik. Hepsinin son durumlarından tam emin değilim. Elbette İbrahimovic'i oynatmayı düşünüyoruz. Ancak takımla bir araya geldikten sonra bu konu tam belli olur" yanıtını verdi.

A Milli Futbol Takımı'nda beğendiği futbolcu sorulan Hamren, "Takımınızda çok yetenekli oyuncularınız var. Bireysel oyuncularla ilgili ise bir yorum yapmak istemem. Favori oyuncum kendi takımımda" dedi.

ERKAN'I YAKINDAN TAKİP EDİYORUM
Hamren, Eskişehirspor'da forma giyen Türk asıllı İsveçli futbolcu Erkan Zengin'in performansıyla ilgili de "Erkan son yıllarda iyi performans gösterdi. Onu yakından takip ediyorum. Oyuncu olarak çok özelliklere sahip. Umuyorum ki İsveç Milli Takımı'na bundan sonraki dönemlerde hizmet verecek. Bu nedenle milli takıma çağrıldı" değerlendirmesinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER