VOLEYBOL

İdmanocağı Challenge Kupası’nda finale çıktı

İMPERİAL Hastanesi İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, Challenge Kupası’nda finale çıktı.

İdmanocağı Challenge Kupası’nda finale çıktı

İMPERİAL Hastanesi İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, sezon başında kazandığı Balkan Kupası şampiyonu unvanıyla katıldığı Challenge Kupası’nda finale çıktı.

İlk kez Avrupa arenasında boy gösteren temsilcimiz, Rusya’da 3-2 kazandığı maçın rövanşında dün Zarechie Odintsovo’yu bu kez 81 dakika süren mücade sonrası 3-0 (25-18, 26-24, 25-22) mağlup ederek tarihi bir başarıya imza attı.

TÜRK FİNALİ OLMADI!

19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Trabzon ekibinde Dilara 14 ve Malagurski 11 (3 blok) sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Odintsovo’da ise Voronkova 14 sayıyla oynadı.

Bursa Büyükşehir finali kaçırdı


Aynı organizasyonun yarı finalinde mücedele eden son şampiyon apoletli Bursa B.Şehir Bld. ise ilk maçta 3-1 yenildiği CSM Bükreş’e dün de Romanya’da da 3-0 (25-22, 25-14, 25-14) kaybederek ‘Türk finali olma’ ihtimalini gerçekleştiremedi.

12 takımlı Türkiye Ligi’nde düşme potasındaki rakibi Salihli Bld.’nin sadece 4 puan üstünde olan İdmanocağı, Challenge Kupası’nda Romen ekibiyle oynayacağı final maçlarının ilkini 30 Mart’ta deplasmanda ikincisini ise 3 Nisan’da kendi sahasında oynama avantajına da sahip olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER