GALATASARAY

Igor Tudor Galatasaray'a ne zaman veda ediyor?

Igor Tudor ne zaman ayrılıyor? Galatasaray'daki görevine son verilen Igor Tudor, hukuki işlemlerin ardından yarın futbolcularla veda ederek tesislerden ayrılacak.

Igor Tudor Galatasaray'a ne zaman veda ediyor?

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 yenildi ve üst üste 4. deplasman mağlubiyetini yaşadı.

Sarı-kırmızılılarda bu yenilginin ardından sular durulmuyor! Yönetim, Malatyaspor yenilgisi sonrasında İstanbul'da gece yarısı acil bir toplantı yaptı. Bugün ise yapılan görüşmeden teknik direktör Igor Tudor'la yolların ayrılması kararı alındı.

Yönetimin gerçekleştirdiği toplantıda alınan diğer bir karar ise 13 Ocak 2018'de erken seçime gitme kararıydı. Peki görevine son verilen Igor Tudor tesislerden ne zaman ayrılıyor?

Tudor

Galatasaray, Tudor'la yolların ayrıldığını resmen açıklarken Hırvat çalıştırıcı, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah başlayan bekleyişini sonlandırdı.

DHA'da yer alan habere göre; Tesislerde kalan ve hukuki işlemlerinin bitmesini bekleyen Tudor, geceyi burada geçirerek yarın akşam saatlerinde yapılacak antreman öncesi futbolcularla vedalaşacak ve tesisleri terk edecek.

Yorumlar
TREND HABERLER