GALATASARAY

Igor Tudor reçeteyi yönetime verdi

Takımdaki fiziksel seviyeyi beklediğinin altında bulan Hırvat hoca, reçeteyi yazdı, yönetime sundu...

Igor Tudor reçeteyi yönetime verdi

Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, Sarı-Kırmızılı ekibin başındaki ilk iki maçında 1 puan alıp şampiyonluk potasından uzaklaşırken, kötü gidişle ilgili teşhisini koydu, reçeteyi yazdı.

Hazırladığı raporu yönetime sunan 38 yaşındaki çalıştırıcı, Florya’da artık kendi kanunlarını uygulamak istiyor.

1- Mücadele etmeyen oyuncuya kesinlikle bir daha forma verilmeyecek.

2- Kadro gençleşecek, takımdaki yaşlı oyuncularla yollar ayrılacak.

3- Transfer listesini Tudor yapacak. Listeyi isim isim hazırlayacak

4- Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek, hocanın işine asla karışmayacak.

Fanatik'in haberine göre; Hırvat teknik adamın özellikle sezon sonunda gönderilmesini istediği oyuncu listesi çok konuşulacak gibi görünüyor...

4 büyükler için Avrupa tehlikesi!

Gördükleri karşısında çok şaşırdı

Tudor göreve geldikten sonra çoğunlukla kondisyon ve savunma antrenmanlarına ağırlık vermişti. Hırvat hocanın, takımdaki fiziksel seviyenin durumuna çok şaşırdığı öğrenildi.

Mücadele gücünün beklediğinin çok altında kaldığını belirten Tudor’un, “Bundan sonra mücadele etmeyen, koşmayan, dediklerimi yapmayan ve antrenmanlara kendisini vermeyen oyunculara kesinlikle forma vermem. Böyle oyuncularla çalışmak istemiyorum” dediği belirlendi.

Sabri, Balta, Selçuk topun ağzında

Takımda yaş ortalamasının çok yüksek olduğunu tespit eden Tudor, yaşlı futbolcularla yolların sezon sonunda ayrılmasını istiyor. Genç çalıştırıcının gözden çıkardığı oyuncular arasında Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Selçuk İnan gibi isimler de var. Ayrıca Vissel Kobe ile anlaşan Podolski, sözleşmesi bitecek olan Chedjou, kiralık gelen Josue’yle de yollar ayrılacak. Cavanda da gözden çıkarılan isimlerden biri...

Mevkiyi değil, oyuncuyu söyleyecek

Transfer işini şansa bırakmak istemeyen İgor Tudor, alınacak oyuncuların listesini bizzat kendisi hazırlayacak. Daha önceden yapıldığı gibi talep ettiği mevkiyi söyleyip işi tamamen yöneticilerin kontrolüne bırakma fikrine yanaşmayan Hırvat hoca, yönetimin hazırlayacağı bir liste içinden oyuncu seçme yöntemine de karşı. Tudor’un bu yönde oluşturacağı listeyi de en kısa sürede yönetime ileteceği öğrenildi.

Onları Florya’da görmek istemiyor

Yönetim içinde en çok konuşulacak konulardan biri de adeta Florya’dan çıkmayan Levent Nazifoğlu ve Mehmet Özbek... İşine ve oyuncularına kendisinden başka kimsenin karışmasını istemeyen Tudor’un, bu iki ismin tesislere daha az gelmesini istediği iddia ediliyor. İgor Tudor özetle Florya’nın tek patronu olmayı planlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER