YAZARLAR

İlhan Cavcav’ın derdi ne?

İlhan Cavcav’ın derdi ne?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Sayın İlhan Cavcav, kulübünüzün resmi sitesinde kulübünüz adına bir açıklama yayınlamışsınız. Pozisyonları kendinizce değerlendirip sorular sormuşsunuz. Yok futbol mu, harmandalı mı diye kendinizce işi sulandırmışsınız.

Siz bu yaşınızda hala kulübün başkanlığını yapıyorsunuz. 65 yaş üstü olduğunuz için bunları size çok görmüyorum. Mutlaka sağlık raporunuz vardır. Fakat siz Fenerbahçe – Trabzonspor maçı öncesinde kameraların karşısına geçip yerli yersiz konuşurken aklınızdan ne tasarlıyordunuz?

Hakem’i eleştiren, hatta yurt dışına gönderen, Mhk ve Tff’yi acilen istifaya davet eden bu şahsiyet kendi takımı adına konuşabilir. Kulüpler birliği adına konuşuyorum derken biraz olsun utanmaz mı?

Gençlerbirliği takımı bugüne kadar hiç hakemin yanlış kararı neticesi penaltı kullanmadı mı?

Gençlerbirliği bugüne kadar hiç hakem hatası yüzünden gol atmadı mı?

Hiç hakem hatası yüzünden maç kazanmadınız mı?

Peki, çıkıp biz bu maçı hakem sayesinde kazandık. Bu hakem görevi bırakmalıdır dedi mi?

Olaya birde tersinden bakalım isterseniz.

Gençlerbirliği takımı ilk kez mi bir penaltı kazanmayı hak etti de hakem vermedi?

Daha önce hiç bu tür bir pozisyon yaşamadılar mı?

İlk kez mi rakibin attığı golde faul oldu? Hiç buna benzer bir gol yemediler mi?

Bana göre de Egemen’in pozisyonunda penaltı yok. Atılan golde de faul yok. Bu pozisyonlar kişiden kişiye değişir. Ama maç sonu bir kulüp başkanı kanal kanal bağlanıp Fenerbahçe yenilgisinden sonra psikolojik baskı yapamaz. Bu onun haddine değildir. Ben bu olayı yaşlılığına veriyorum ve kendisinin derhal yaş haddinden dolayı başkanlığı bırakması gerektiğini düşünüyorum.

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı öncesi bu laf kalabalığı yapmasının sebebi çok nettir. Hakemler maçta oluşabilecek takdir haklarını Fenerbahçe leyhine kullanamasınlar diye bilinçli olarak yapmıştır. Hakem o maçta bu haftaki demeçlerin etkisinde kalsın istediler. Fenerbahçe üst üste 5 maç kazandı diye bir itibarsızlaştırma operasyonu başlattılar.

İlhan bey kusura bakmayın ama sizin devriniz sona erdi. Siz eğer varsa torunlarınızla vakit geçirin. Siz, bu kadar yıl başkanlık sürecinizde Fenerbahçe maçı sonrasında yaptığınız açıklama gibi kaç tane açıklama yaptınız?

Fenerbahçe’nin galibiyetine gölge düşürmek için elinizden geleni yaptınız. Nasıl maç sonu demeç verdiyseniz çıkıp Fenerbahçe’den özür dilemelisiniz. Sahada mücadele eden oyuncuların performanslarını hiçe saymak Gençlerbirliği kulübü ve başkanına hiç yakışmadı. 

Yorumlar
TREND HABERLER