SÜPER LİG

İlhan Ekşioğlu Fikret Orman'a gönderme yaptı

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşoğlu, Beşiktaş derbisi sonrasındaki olay tweeti daha unutulmadan bu kez de Fikret Orman'a bomba bir göndermede bulundu...

İlhan Ekşioğlu Fikret Orman'a gönderme yaptı

Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşoğlu Beşiktaş derbisi sonrasında olay bir tweet atmıştı.

"İyi ve nazik davranmaya çalıştım ama rakip taraftarlardan gelen saygısız tweetlerden sonra sormam gerek, Acaba iyi mi ......(yendik)?" ifadelerini kullanmıştı. Ekşioğlu'nun tweetinde noktalarla boşluk bırakması olay yaratırken, ardından bu tweeti silmişti ancak büyük Beşiktaş camiasından büyük eleştiri almıştı.

Ekşioğlu bugün de boş durmadı ve basın karşısına çıkan Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe derbisindeki hakem hatalarını konuştuğu sırada kendisini tutamadı. Fenerbahçe yöneticisi tweetiyle derbi maçın skorunu hatırlattı ve "KAMUOYUNA DUYURU FENERBAHÇE  2 BEŞİKTAŞ 0" yazarak Orman'a göndermede bulundu.

Ekşioğlu'nun attığı tweeti Orman'a sordular

Öte yandan Orman'ın düzenlediği basın toplantısında basın mensupları, Ekşioğlu'nun derbi sonrasında attığı "nokta noktalı tweet" hakkındaki yorumunu sordular.

Orman bu konuda şu ifadeleri kullandı;

"O nokta noktayı Ekşioğlu'na sorun.. Bunlar çok ayıp şeyler... İlhan tanıdığımız biri, Fenerbahçe için hapislere girmiş biri..Bu tarz tavırlar yakışmıyor. Benim yöneticime böyle tweetler attırmam".

Fikret Orman Fenerbahçe'ye ateş püskürdü
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER