FUTBOL

İnanılmaz ama gerçek: Mourinho'ya 1 milyar TL!

Luis van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United'da yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun transferinin bugün açıklanması bekleniyor.

İnanılmaz ama gerçek: Mourinho'ya 1 milyar TL! - Sayfa 1

Luis van Gaal ile yollarını ayıran Manchester United'da yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun transferinin bugün açıklanması bekleniyor. Son yıllarda özellikle uluslararası alanda başarıya hasret kalan İngiliz devi, Mourinho ve yapacağı transferler için tarihinin en büyük bütçesini ayırdı.3 yıllık sözleşme karşılığında Mourinho'ya 45 milyon sterlin ödeyecek olan Manchester United, Portekizli teknik adama sadece önümüzdeki sezon için 200 milyon sterlinlik de transfer bütçesi sundu. Böylelikle Mourinho ve yapacağı transfer operasyonunun ManU'ya maliyeti 245 milyon sterlini (1 milyar 60 milyon TL) bulacak.

İnanılmaz ama gerçek: Mourinho'ya 1 milyar TL! - Sayfa 2

Jose Mourinho'nun transfer listesinde şu oyuncular yer alıyor: Zlatan İbrahimovic (oyuncu–antrenör), John Stones (Everton), Andre Gomes (Valencia), Joao Mario (Sporting Lizbon), Alvaro Morata (Juventus - üstte), Mauro Icardi (Inter) ve Ezequiel Garay (Zenit). Avrupa'da haftanın diğer transfer gelişmeleri ise şöyle:

İnanılmaz ama gerçek: Mourinho'ya 1 milyar TL! - Sayfa 3

VILLAS-BOAS'IN YENİ DURAĞI ALMANYA Sezon sonu Zenit'ten ayrılacak olan Portekizli teknik adam AndreVillas-Boas'ın büyük olasılıkla Almanya’ya gidecek. Schalke 04 ile görüşen Boas’ın, Alman ekibiyle her konuda anlaştığı öne sürüldü.

İnanılmaz ama gerçek: Mourinho'ya 1 milyar TL! - Sayfa 4

BARCELONA MARQUINHOS'TA ISRARLI Barcelona’nın Marquinhos aşkı devam ediyor. İddialara göre PSG’de forma giyen oyuncu ile Katalan kulübünün görüşmeleri sürüyor.