YEREL HABER

İnegölspor aradığı golcüyü buldu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından İnegölspor, Ankara Demirspor'dan Ahmet Aras ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladı.

İnegölspor aradığı golcüyü buldu
Ankara Demirspor'dan transfer edilen golcü oyuncu Ahmet Aras'ın, İnegölspor'un bugün başlayacak Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımının ilk yarıyı ''alnının akıyla'', başarılı bir şekilde tamamladığını söyledi. Korkmaz, şunları kaydetti:

''3-4 puan daha alabilirdik, ama her takımın inişli çıkışlı dönemleri olabiliyor. Bu dönemi de az hasarlı atlattık. İlk yarı sonunda 38 puan topladık ve lider olarak ilk yarıyı bitirdik. İlgi ve alaka olarak belki bizim çok altımızda olan takımların şehir olarak daha fazla destek olduklarını gördüm. Eğer İnegöl'de de iş adamlarımız ve esnafımız bize de destek olursa çok özlediğimiz 2. Lig'e çıkarız.''

İkinci yarı için transfer çalışmalarına başladıklarına da değinen Korkmaz, ''Gündemimizde 3 transfer var. İkinci yarıya sağlıklı bir şekilde girmek istiyoruz. 3-13 Ocak tarihleri arasında Antalya Mardam Otel'de çalışmalara başlayacağız. Eğer yetiştirebilirsek yeni transferlerimizi kampımıza da dahil edebiliriz'' dedi.

Korkmaz, yeni sezonun ilk maçında Bayrampaşa ile karşılaşacaklarını ve 2. devreye de galibiyetle başlamayı arzu ettiklerini kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER