BEŞİKTAŞ

İngiliz basınından Beşiktaş için bomba iddia!

Süper Lig'de şampiyonluğu kovalayan ancak defans hattında sorun yaşayan Beşiktaş için bomba gibi bir iddia ortaya atıldı..

İngiliz basınından Beşiktaş için bomba iddia!

İngiliz medyasına göre, Beşiktaş Liverpool'un savunma oyuncusu Martin Skrtel'le ilgileniyor.

Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında aldığı 3-3'lük beraberlikle çok önemli 1 puanı hanesine yazdıran ancak savunmada yapılan hatalarla adeta saç baş yolduran Beşiktaş, gelecek sezonun savunma planlamasına şimdiden başladı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Siyah Beyazlılar'da son hedef Liverpool'un tecrübeli stoperi Martin Skrtel..

Beşiktaş'ın eski yıldızı futbola veda etti

Siyah-Beyazlılar, geçtiğimiz transfer döneminde Skrtel'li renklerine bağlamak istemiş, ancak Slovakyalı oyuncu, kulübü ile anlaşma yenilemişti.

Kırmızılar'ın teknik adamı Jürgen Klopp, son dönemlerde Merseyside ekibinde forma şansı bulamayan ve yedek kalan Skrtel'in yerine defans hattında Mamadou Sakho ve Dejan Loven'i tercih etmiş, hatta Sakho'nun doping testinin pozitif çıkmasının ardından, yine Slovak savunmacıyı seçmeyip onun yerine Kolo Toure'yi görevlendirmişti.

Martin Skrtel, Anfield'da çok sevilen biri olmasına rağmen, Alman teknik adamın gelişiyle kadroda kendine bir türlü yer bulamadı. Bir çok takımın kendisiyle ilgilendiğinin farkında olan Slovak oyuncunun takımdaki geleceği ise henüz net değil.

2008 yılında Zenit'ten 6 milyon pound (24 milyon TL) karşılığında transfer edilen Skrtel, çıktığı 317 maçta 18 gol attı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER