DÜNYADAN FUTBOL

İngilizler çıldırmış olmalı! Tam 20 milyon pound

İngiliz basını çılgın bir iddiada bulundu. Independent gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe, oyuncusu Lazar Markovic'in bonservisi için Liverpool'a 20 milyon pound teklif etti.

İngilizler çıldırmış olmalı! Tam 20 milyon pound

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre Fenerbahçe, bonservisi Liverpool'da bulunan oyuncusu Lazar Markovic'i satın almak istiyor. Kiralama opsiyonu bu sezon sona erecek olan Sırp oyuncu için Sarı lacivertliler harekete geçti.

İngiliz basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe, genç kanat oyuncusunun bonservisi için 20 milyon pound (84.6 milyon TL) teklif etmiş ancak Merseyside ekibi bu teklifi reddetmişti. 21 yaşındaki oyuncuyu hiçbir şekilde satmayı düşünmeyen Kırmızılar, Markovic'i hala yakından takip ediyor.

Galatasaray'dan men cezası için flaş anlaşma

Markovic yerine Alex

Liverpool, geçtiğimiz ara transfer döneminde Shakthar Donestks'den Alex Teixeira'yı renklerine bağlamak istemiş ancak Ukrayna ekibinin istediği meblağı fazla bulup transferi yaza ertelemişti. İleride Brezilyalı futbolcunun takıma katılmasıyla birlikte Markovic'in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Klopp ne düşünüyor?

Öte yandan hatırlanacağı üzere Liverpool sezon başında 3 yıldır menajerliğini yapan Brendan Rogers ile yolları ayırıp yerine Alman teknik adam Jürgen Klopp'u getirmişti. Yeni menajerin kanat oyuncusu hakkında ne karar verdiği henüz bilinmiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER