SPOR MEDYASI

İngiltere'de gündem Mesut Özil

İngiltere'deki tüm gazetelerin spor sayfalarında bugün manşetten duyurulan haber Mesut Özil'in transferi..

İngiltere'de gündem Mesut Özil

İNTERNETSPOR/ İngiltere'deki tüm gazetelerin spor sayfalarında bugün manşetten duyurulan haber aynı: Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Arsenal'e transfer olması.

İngiltere gazeteleri Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in Arsenal'e transferine geniş yer verdi.

Guardian gazetesi, Arsenal'in artan finansal gücü sayesinde teknik direktör Arsene Wenger'in yaz döneminde büyük bir isim transfer etmeye söz verdiğini, ve bunun Mesut Özil sayesinde gerçekleştiğini yazdı..

Özil'in İngiliz Premier Ligi tarihindeki ikinci en pahalı transfer olduğunu hatırlatan gazete, Arsenal'in daha çok forvete ihtiyacı olduğunun gözlemlendiğini, ama"Özil gibi bir oyuncuyu transfer etme fırsatından kolay kolay vazgeçilemeyeceğini" yazdı..

'Bu yaz İngiltere'ye gelen ilk büyük oyuncu'

Independent gazetesi için Özil'in transferini yorumlayan Jack Pitt-Brooke, "İki, üç gün önce transfer sezonunda Premier Lig'e en iyi oyuncuyu Arsenal'in getireceğini kimse beklemezdi." dedi. Pitt-Brooke'un makalesi şöyle devam etti: "Manchester City ve Tottenham da iyi oyuncular alırken, ve Chelsea de yıldızı yavaş yavaş sönmeye başlayan Eto'o'yu renklerine bağlamışken 24 yaşındaki Mesut Özil bu yaz İngiltere'ye gelen ilk büyük oyuncu. Alman oyuncu, Real Madrid'in yıldız oyuncu toplama yarışından etkilenen bir başka isim. Bu yaz, takım 150 milyon sterlin karşılığında Isco, Asier Illarramendi ve Gareth Bale'i aldı. Sahaya çıkabilecek oyuncu miktarı, paylaşılacak para ve şöhret de kısıtlı olunca Özil bir kenara çekilmeye başlayacaktı."

Pitt-Brooke, "Özil'in pahalı olduğunu ama buna değdiğini" yazdı..
Deneme 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER