DÜNYADAN FUTBOL

Iniesta'dan 'para' açıklaması!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız oyuncusu Andre Iniesta, futbolu Barcelona'da bırakmak istediğini söyledi...

Iniesta'dan 'para' açıklaması!
İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın yıldız oyuncusu Andre Iniesta, futbolu Barcelona'da bırakmak istediğini vurgulayarak, kulübüyle yeni sözleşme imzalamaya yeşil ışık yaktı.

Basın toplantısı düzenleyen İspanyol oyuncu, "Amacım Barcelona'dan emekli olmak ve kulübünde hedefi aynı. Sözleşme imzalamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Adı farklı takımlarla anılan milli futbolcu, basında yer alan haberlere tepki göstererek, "İnsanların ve gazetecilerin hakkımda yazdıkları haberleri kontrol edemem. Ama Barça ile Iniesta arasında herhangi bir tuhaf durum veya itilaf yok. Kulübüm beni burada istiyor ve bende kalmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Kulübüyle alacağı ücret konusunda anlaşamadığına ilişkin çıkan haberler üzerine konuşan Iniesta, "Parayla işim olmaz. Takımda ikinci, üçüncü, dördüncü veya beşinci en yüksek ücreti almam önemli değil. Beni motive eden, önümde kendimi geliştireceğim ve oyuncu olarak büyüyeceğim güzel yılların olması" değerlendirmesinde bulundu.

Kulübüyle sözleşmesi 2015'te bitecek orta saha oyuncusunun adı Manchester United ve Manchester City ile anılıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER