DİĞER HABERLER

Inter'den son dakika açıklaması! Caner Erkin...

EURO 2016'daki performansı nedeniyle Inter'den ayrılacağı iddia edilen Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Inter'den son dakika açıklaması! Caner Erkin...

İtalyan kulübünün sportif direktörü Piero Ausilio da Caner Erkin'le ilgili konuştu...

Ntv Spor'a açıklamalarda bulunan Altıparmak iddialara sert tepki gösterirken, Caner'in milli takım kampında bulunmasından dolayı kendisine verilen izni kullandığını söyledi. Batur Altıparmak iznin ardından deneyimli futbolcunun yeni takımının kampına katılacağını dile getirdi.

Bir başka yalanlama da Inter cephesinden geldi. Milano ekibinin sportif direktörü Piero Ausilio, Caner'in kadroda kalacağını ve oyuncuyu kiralamak gibi bir planlarının olmadığını söyledi.

Inter’in bir başka sol bek Cristian Ansaldi ile ilgilenmesi iddiaları beraberinde getirmişti. İtalyan basını bunu Caner’in takımdan gönderilme ihtimaline bağlamıştı. Ancak hem oyuncu hem de kulüp tarafından gelen yalanlamaların ardından bu iddialar da rafa kalktı.

AA'ya da açıklamalarda bulunan Altıparmak, Caner'in, Türkiye'deki tatiline devam ettiğini aktararak "Caner yaklaşık 1 hafta daha tatil yapacak ve ardından Milano'ya gideceğiz. Oyuncumuz daha sonra da takımının kampına katılacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Caner'in, Inter'de çok başarılı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER