TENİS

İpek Soylu turnuvadan çekildi

TEB Ankara Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde çeyrek, çiftlerde ise yarı finale kalan sporcular belli oldu.

İpek Soylu turnuvadan çekildi

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Ankara Tenis Kulübü kortlarında organize edilen toplam 50 bin dolar ödüllü turnuvada, teklerde 5 numaralı seribaşı olarak boy gösteren İpek Soylu, çeyrek finale çıkmak için Rus Marina Marfutina ile karşılaştı.

Müsabakanın ilk setini 8-6 kazanan İpek Soylu, sağlık molası alarak başladığı ikinci sette ise oyunlarda 4-1 geriye düştü. Rahatsızlığı nedeniyle maçı bırakmak zorunda kalan İpek, turnuvaya veda etti. İpek Soylu, Melis Sezer ile ortaklık kurduğu çiftler mücadelesinden de çekildi.

Açılış turunda 7 numaralı seribaşı Rus Viktoria Kamenskaya'yı deviren Ayla Aksu ise ikinci turda Rumen rakibi Mihaela Buzarnescu'ya mağlup oldu. Maçtan 7-5 ve 6-3'lük setler sonucunda 2-0 mağlup ayrılan Ayla, son sekiz biletini elemelerden gelen Buzarnescu'ya kaptırdı.

Turnuvada tekler çeyrek finalleri Aryna Sabalenka (Belarus)-Mihaela Buzarnescu (Romanya), Ivana Jorovic (Sırbistan)-Maria Marfutina (Rusya), Paula Kania (Polonya)-Vitalia Diatchenko (Rusya) ve Alexandra Cadantu (Romanya)-Elitsa Kostova (Bulgaristan) olarak şekillendi.

Çiftler kategorisinde ise Elitsa Kostova (Bulgaristan)/Cornelia Lister (İsveç)-Anna Blinkova(Rusya)/Lidziya Marozava (Belarus), Alona Fomina (Ukrayna)/Ekaterine Gorgodze (Gürcistan)-Sabina Sharipova (Özbekistan)/Ekaterina Yashina (Rusya) yarı finalleri oynanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER