YAZARLAR

İpi kim göğüsleyecek?

İpi kim göğüsleyecek?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

 Fenerbahçe liderliği Trabzonspor’a devretti ama taraftarı şampiyonluk yolunda kaybedilen iki puanı hiç umursamadı bile. Çünkü oyun anlamında galibiyeti hak eden bir Fenerbahçe vardı. galibiyet için gerekli hamleler yapıldı, gol pozisyonlarına girildi ama top çizgiyi geçmedi. Dolayısı ile geçen yılın şampiyonu Bursaspor Fenerbahçe’yi liderlikten etti.

 

Taraftarın takımına inanışı, kaybedilen puanlara rağmen takımı tribüne çağırışı son derece akıllıcaydı. Taraftar takıma net bir mesaj verdi. Siz işinize bakın ve yolunuza devam edin. Bu tür takılmalar elbette olacaktır dediler. Fenerbahçe’de Trabzonspor’da bundan sonraki haftalarda puan kaybedecektir. Her ikisi de güçlü rakiplerle karşılaşacaklar. Trabzonspor iki hafta arayla Fenerbahçe’yi takip ediyor.

 

Eskişehir – Fenerbahçe             Galatasaray – Trabzon

 

Fenerbahçe – Gaziantep           Trabzon – Bursa

 

Buca – Fenerbahçe                    Eskişehir – Trabzon

 

Fenerbahçe - Büyükşehir Bld.    Trabzon – Gaziantep

 

Karabük – Fenerbahçe              Buca – Trabzon

 

Fenerbahçe – Ankaragücü         Trabzon - Büyükşehir Bld.

 

Sivas – Fenerbahçe                   Karabük – Trabzon

 

Fenerbahçe Trabzonspor’un önümüzdeki iki hafta oynayacağı rakiplerinden 4 puan aldı. Galatasaray’ı deplasmanda yendi ve Bursaspor ile kendi evinde berabere kaldı. İç ve dış sahada da aynı takımlarla karşılaşıyorlar. Fenerbahçe’nin evinde oynadığı rakibi, Trabzonspor’da evinde ağırlıyor. Maçların bu şekilde denk gelmesi de işin heyecanını bir kat daha arttırıyor. Bundan sonraki süreçte takımların her iki rakibe karşı nasıl mücadele edecekleri mukayese edilecektir. Fenerbahçe karşısında etkili oynadı ama Trabzon karşısında o etkisinden uzaktı. Aynı şekilde Trabzonspor karşısında direndiler ama Fenerbahçe’ye teslim oldular gibi çokbilmiş yorumcular durmadan birilerine çamur atacaklar ama bu çamurun içinde kendileri boğulacaklardır.

Takımlarımız her takıma karşı aynı mantalite ile oynayacaktır. Hakemlerimiz hata yapacak ama art niyetli olmayacaktır. Art niyet arandığı takdirde her yanlış kararda insanları zan altında bırakmış oluruz. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken yapılan yorumlara oldukça dikkat etmek gerekiyor. Çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edenler okurlardan ve izleyicilerden gerekli tepkiyi zaten alıyorlar. İnşallah keyifli maçlar bizleri bekliyordur. Kalan maçları keyif içerisinde izler ve şampiyon takımı hep birlikte kutlarız. 

Yorumlar
TREND HABERLER