FENERBAHÇE

İpleri tamamen kopardı! Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla PSG'den transfer ettiği Hollandalı yıldız Gregory van der Wiel, sarı lacivertli takımdan ayrılmak istediğini duyurdu.

İpleri tamamen kopardı! Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum

Gökhan Gönül’ün yerine büyük umutlarla transfer edilen Hollandalı yıldız bir türlü istenileni veremedi. İlk etapta Vitor Pereira ile kavga eden Wiel için yeni teknik direktör Dick Advocaat da ilaç olmadı.

Bunun sonucunda da tecrübeli oyuncu hedef adam haline geldi. Son olarak Kadıköy’deki Aytemiz Alanyaspor maçında da dökülen Wiel’i teknik direktör Dick Advocaat kötü futbolu nedeniyle sert bir şekilde uyardı.

Bunun üzerine de yıldız futbolcu hocasına, “Ben Fenerbahçe’de oynamak istemiyorum” diyerek ipleri kopardı. Oyuncusunun performansından zaten memnun olmayan Advocaat da bu isteği onayladı.

KONYA KADROSUNDA DA YOK

Fenerbahçe Rasim Ozan Kütahyalı'ya dava açıyor

Dick Advocaat, bu rest sonrasında Manchester United ile oynanan maçın kadrosuna Wiel’i almazken durumu da başkan Aziz Yıldırım’a iletti. Başkan Yıldırım da Advocaat’ın gitmesini onayladığı Wiel’in bu isteğini kabul edince ipler tam anlamıyla kopmuş oldu.

HT Spor'un haberine göre; PSG’den bonservis bedeli ödenmeden alınan Wiel, Fenerbahçe’den yıllık 2 milyon 250 bin Euro alıyordu. A.Konya maçının kadrosuna da alınmayan Wiel’in menajerinin de İstanbul’a geleceği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER