BASKETBOL

Işıl Alben darbecilere ateş püskürdü Halkıma kurşun saçıp...

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın oyun kurucusu Işıl Alben, 15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişimi operasyonuna öfke kustu.

Işıl Alben darbecilere ateş püskürdü Halkıma kurşun saçıp...

Rio Olimpiyatları'na hazırlık için Slovenya'da kampta bulunan A Milli Kadın Basketbol Takımı dün yurda döndü.

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın kaptanı Işıl Alben, ülkede yaşanan darbe girişimine tepkisini sosyal medya hesabından şu ifadelerle gösterdi:

Çok şükür sonunda ülkemize gelebildik. Hissettiklerimi anlatacak kelime bulmakta daha önce hiç bu kadar zorlanmamıştım. Ve ülkemden uzakta olmak hiç bu kadar zor olmamıştı... Devletime ve demokrasiye karşı gelen, benim TBMM'mi bombalayan, halkıma kurşun saçıp, tankla ezen haindir ve benim askerim değildir. Bu hain girişimde hayatını kaybeden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Kim bu gencecik çocukların günahına girdiyse, onları da Allah'a havale ediyorum.

VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNMEZ

Işıl Alben Rus başkanı fena ağlattı

Bu vatan hepimizin, bayrak hepimizin. Polis de benim polisim asker de benim askerim. Vatanını satmayan, bayrağına sahip çıkan ülkemin her bireyi benim kardeşim. Ay-yıldızlı formamı hep gururla taşıdım. Her zaman gururla taşımaya devam edeceğim. Bayrağımızı göndere çektirmek için var gücümle çalışacağım. Benim ülkeme hizmetim bu ise bunu layıkı ile yapmaya gayret edeceğim. Bu zor günlerde birlik olup, hep beraber üstesinden geleceğiz. Anlayış, sevgi, saygı ve hoşgörü ile…. Vatan bir bütündür, bölünümez.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER