SPOR MEDYASI

İsmail Küçükkaya'dan Arda'ya sert sözler

Fox TV spikeri İsmail Küçükkaya, Arda Turan'a çıkıştı, 'Ben sana futbolcu olamazsın, Barça'ya transfer olamazsın demedim, ben sana adam olamazsın dedim.' ifadesini kullandı.

Makedonya ile oynanan hazırlık maçının ardından uçakta gazeteci Bilal Meşe'ye önce küfür eden ardından da fiziki saldırıda bulunan Arda Turan, Türkiye'nin gündemine oturdu. Fox TV spikeri İsmail Küçükkaya'dan da Arda Turan çıkışı geldi.

Yılmaz Erdoğan'ın bir oyununu izlediğini söyleyen Küçükkaya, 'Çok ilginç bir şey oldu. Yılmaz Erdoğan, aramızda dünya çapında bir yıldızımız var. Barcelona'da oynayan Arda Turan dedi. Normal koşullarda bir toplum kendi yıldızına sevgi saygı besliyorsa orada alkış kopar. İnanın bana kimse alkışlamadı.' dedi.

Sözlerinin devamında yıldız futbolcunun milli takım uçağında bir gazeteciye fiziki saldırıda bulunduğu yönündeki haberi hatırlatan Küçükkaya, 'Arda Turan hiç yakışıyor mu sana? Bir tarafta Tarkan gibi bir sanatçı olacaksın ve zeytinliklere sahip çıkacaksın. Bir taraftan da Arda Turan gibi gazetecilere saldıran bir Arda Turan olacaksın.' ifadesini kullandı.

Küçükkaya sözlerini şöyle tamamladı: Derler ya; ben sana futbolcu olamazsın, Barcelona'ya transfer olamazsın demedim; ben sana adam olamazsın dedim adam...

Yorumlar
TREND HABERLER