BASKETBOL

İspanyollar Real Madrid ile dalga geçti!

İspanyol basını Obradovic ve öğrencilerine övgü yağdırdı. İspanyollar yaptıkları yorumlarda temsilcileri Real Madrid için alaycı ifadaler kullandı.

İspanyollar Real Madrid ile dalga geçti! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin Real Madrid karşısındaki zaferi İspanya'da geniş yankı uyandırdı. Euroleague play-off'unda güçlü rakibini İstanbul'daki iki maçın ardından deplasmanda da yenen sarı-lacivertliler, 3-0'lık seriyle Final Four'un yolunu tuttu. İspanyol basını Obradovic ve öğrencilerine övgü yağdırdı. İspanyollar yaptıkları yorumlarda temsilcileri Real Madrid için alaycı ifadaler kullandı.

İspanyollar Real Madrid ile dalga geçti! - Sayfa 2

DIARIO AS: Fenerbahçe nakavtla kazandı, Real tanınmaz halde Real Madrid 12 maç kazandığı, 15 maç kaybettiği Euroleague'e veda etti. Üçüncü çeyrekte kaçan atışlar maçın şeklini belirledi. Aslında eflatun beyazlılarda rövanş isteği vardı ancak gururu incindi ve başlar öne eğildi.

İspanyollar Real Madrid ile dalga geçti! - Sayfa 3

EL CONFIDENCIAL: Fenerbahçe Real Madrid'e acımadı Fenerbahçe Madrid'deki ilk maçta aldığı sağlam zaferle seriyi çabuk bitirdi. Laso'nun takımının maçı kazanacak opsiyonu olmadı. Bu turda Real'in canını özellikle iki oyuncu yaktı: Bogdan Bogdanovic ve Ekpe Udoh.

İspanyollar Real Madrid ile dalga geçti! - Sayfa 4

ABC: Şampiyonun büyük Fenerbahçe karşısındaki acıklı vedası Bu kez mucizevi bir geri dönüş gerçekleştiremediler. Madrid aklını soyunma odasında unutunca yenilgi kaçınılmaz oldu.