BASKETBOL

İsrail maçında Filistin bayrağı açtılar ortalık karıştı

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın İsrail karşılaşması öncesi bir grubun tribünlerde Filistin bayrağı açmak istemesi üzerine olaylar çıktı.

İsrail maçında Filistin bayrağı açtılar ortalık karıştı

Türkiye-İsrail kadın milli takımlarının karşılaşacağı maç sırasından tribünlerde Filistin Bayrağı açan 8 kişi göz altına alındı.

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri H Grubu’nda karşılaşacağı İsrail karşılaşması öncesi bir grup tribünlerde Filistin bayrağı açmak isteyince olaylar çıktı.   

Potanın Perileri süper başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın’da izlediği protokol tribünü önünde bir grup seremoni sırasında Filistin bayrağı açmak istedi. Olayı fark eden güvenlik güçleri gruba müdahale ederek salon dışına çıkardı. 

Türkiye - İsrail maçının fotoğrafları

Bir süre salon içerisinde bekletilen grup daha sonra polis tarafından emniyete götürüldü. Salondan çıkarılan grup slogan atmaya devam etti. 

TARAFTAR

Ayrıca karşılaşmanın seremonisi sırasından İsrail Milli Marşı okuduğu sıradan bazı taraftarlar ıslık çalarken bazıları ise salonu pet şişe yağmuruna tuttu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER