MOTOR SPORLARI

İstanbul Rallisi başlıyor

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son yarışı 36. İstanbul Rallisi, İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından 14-15 Kasım tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

İstanbul Rallisi başlıyor

2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sezon finali 36.İstanbul Rallisi, kısa adı İSOK olan İstanbul Otomobil Sporları Kulübü tarafından Ford, Tüyap, İstanbul Ticaret Odası, TTOK, Fiat, Şişli Belediyesi, The Green Park Hotel, Sardunya Restaurant ve İPOP katkıları ile 14-15 Kasım tarihlerinde organize ediliyor.

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP)’un ev sahipliği yapacağı organizasyonun start, finiş, servis alanı ve ralli merkezi İPOP olurken, 14 Kasım Cumartesi akşamı geçilecek olan seyirci özel etabı da yine İstanbul Park sınırlarında gerçekleştirilecek.

İşte Beşiktaş'ın gol şifresi

 14 Kasım Cumartesi günü saat 13.15'de İstanbul Park Oto Pazarı’ndan verilecek start ile başlayacak rallinin ilk gününde, ekipler sırasıyla 18.75 km. uzunluğundaki Göçbeyli, 7.60 km uzunluğundaki Ulupelit ve 13.75 km. uzunluğundaki Oruçoğlu özel etaplarını geçtikten sonra İPOP’taki servis alanında araçların bakım ve ikmallerini yaptıracaklar. Saat 16.12’den itibaren İstanbul Park arkasında yer alan 2.80 km. uzunluğundaki toprak zeminli seyirci özel etabını geçecek olan ekipler, gün sonu servisinin ardından kapalı parka yönelerek ilk günü tamamlamış olacaklar.

Rallinin ikinci günüde ise mücadele saat 09.45’ten itibaren Göçbeyli, Ulupelit ve Oruçoğlu etaplarında devam edecek. Ekipler pazar günü 6 özel etabın ardından saat 16.00'dan itibaren toplam uzunluğu 236 kilometre olan ve 10 özel etaptan oluşan 36.İstanbul Rallisi'ni İPOP finiş podyumunda tamamlayacaklar.

Darüşşafaka'da hedef yine şampiyonluk

Sezonun son rallisi öncesinde, her ne kadar şampiyon belli olsa da, sınıflardaki mücadelenin halen devam ediyor olması rekabeti de beraberinde getirecek. Castrol Ford Team Türkiye takımından Murat Bostancı/Onur Vatansever 36.İstanbul Rallisi öncesinde 2015 Türkiye Ralli Şampiyonluğu’nu garantilemiş ve aynı zamanda da 2015 Avrupa Ralli Kupası’nı kazanarak ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER