FENERBAHÇE

İstanbul'a gelen Sow'dan olay paylaşım!

Fenerbahçe'nin bir yıllığına kiralık olarak yeniden renklerine bağladığı Moussa Sow'un yolculuk öncesi sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım dikkat çekti..

İstanbul'a gelen Sow'dan olay paylaşım!

Fenerbahçe'nin bir yıllığına kiralık olarak yeniden renklerine bağladığı Moussa Sow, İstanbul'a gelirken, Senegalli futbolcunun yolculuk öncesi Twitter'dan yaptığı bir paylaşım olay oldu!

Fenerbahçe taraftarlarının en sevdiği futbolculardan biri olan Moussa Sow, sarı lacivertli takıma geri döndü.

Geçtiğimiz yıl 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına satılan Senegalli futbolcu, Fenerbahçe'den ayrılırken gözyaşlarını tutamamış, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendisi için düzenlenen veda töreninde duygusal anlar yaşanmıştı.

3 büyüklerden peş peşe transfer bombaları!

İstanbul'a gelen Sow'dan olay paylaşım!Al Ahli'de mutsuz olduğunu bildirerek Fenerbahçe'ye geri dönmek isteyen Sow, zorlu bir sürecin ardından bir yıllığına kiralandı.

Sabaha karşı geldiği İstanbul'a bir grup Fenerbahçe taraftarının sevgi gösterileriyle karşılanan Sow'un son derece mutlu olduğu dikkat çekti.

Bu arada Sow İstanbul'a hareketinden önce Twitter hesabına bir saatin geri sayımını sembolize eden 'tic-tac tic-tac' diye yazdı ve yanına bir uçak görseli koydu.

Sow'un bu paylaşımı çok geç saatlerde yapılmış olmasına karşın büyük ilgi gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER