YAZARLAR

İstanbul'da 4 gol var, kazanan yok!

İstanbul'daki gol düellosunda kazanan yok! Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Burak Yılmaz attı, Başakşehir eşitliği yakaladı! İki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]

İstanbul'daki gol düellosunda kazanan yok! Trabzonspor, Süper Lig’in beşinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Burak Yılmaz attı, Başakşehir eşitliği yakaladı! İki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

Spor  Toto Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir , Fatih Terim Stadı'nda Trabzonspor'u ağırladı. İki takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

Hareketli başlayan maçta Trabzonspor, 15.dakikada Burak Yılmaz'ın attığı penaltıyla öne geçti. Başakşehir'e de golü, penaltıyla Emre Belözoğlu getirdi.  İzleyenlere hareketli dakikalar yaşatan maçın  49. dakikasında Burak Yılmaz tekrar sahneye çıktı ve Trabzonspor'u 2-1 öne geçirmeyi başardı.  Maçın sonlarına yaklaşırken 80. dakikada Başakşehir Mevlüt Erdinç'in golüyle skoru eşitledi ve maç 2-2 sona erdi.

Maç sonucuyla birlikte Burak Yılmaz, bu sezon oynadığı 4 maçta 5 gol atmış oldu. Puanların paylaşılmasıyla, Trabzonspor 8 puana yükselmiş oldu. Ligin 6. haftasında Trabzonspor, evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

GENÇ YETENEK ABDÜLKADİR İLK 11´DE

Trabzon'un genç oyuncusu Abdülkadir  Ömür, ilk kez Süperlig maçında, ilk 11´ de sahaya çıktı. M. Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan maça bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan bordo-mavililer ,kendilerine ayrılan yerleri tamamen doldurdu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının ortaya koyduğu futboldan oldukça memnun olduğunu söylerken, "İki takımın da kazanmaya yakın olduğu anlar vardı. Bizim avantajımızı iki defa öne geçmemizdi. Yeni gelen oyuncularımız ve onların katkısıyla gelişen bir takımız" dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER