FENERBAHÇE

İstanbulspor - Fenerbahçe maçı şifresiz canlı yayın izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turunda İstanbulspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Peki, İstanbulspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

İstanbulspor - Fenerbahçe maçı şifresiz canlı yayın izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile Fenerbahçe, 2-0'ın rövanşında karşı karşıya gelecek. İlk maçı evinde 2-0 kazanan Fenerbahçe bu avantajla bir üst tura çıkmayı hedefliyor. İstanbulspor ise tüm kozlarını kullanıp bir üst tura çıkmayı istiyor. 

İSTANBULSPOR - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NE ZAMAN? : Atatürk Olimpiyat Stadyumun'da oynanacak olan karşılaşma 16 Ocak Salı (yarın) 20.30'da başlayacak. Karşılaşma ATV'den canlı olarak izlenebilecek. 

ÖNE ÇIKAN HABERLER : Son 16 turunda ilk maçta sahasında rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertli ekip, her türlü galibiyette, 1-0 mağlubiyette ve gollü 2 farklı yenilgide turu geçen taraf olacak. Maç, 2-0 İstanbulspor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda uzatmaya gidecek.

Fenerbahçe'nin karşılaşmaya gençlerden ve sezon içinde çok süre alamayan oyunculardan kurulu bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Türkiye Kupası 5. Tur'da Adana Demirspor'u 4-1 ve 6-0'lık skorlarla mağlup ederek bir üst tura adını yazdırmıştı. Sarı-lacivertli takım Süper Lig'de ise bu sezon sadece 2 kez mağlup oldu. 17 maça çıkan Fenerbahçe 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER