FENERBAHÇE

İstanbulspor Fenerbahçe maçı sonucu ve geniş özeti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında TFF 1. Lig temsilcisi İstanbulspor ile Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Oyuna sonradan giren Guiliano 89. dakikada frikik golü ile takımına maçı 1-0 kazandıran isim oldu.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı sonucu ve geniş özeti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında TFF 1. Lig temsilcisi İstanbulspor ile Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı seyir zevki açısından oldukça tatsız geçen maçın 2. yarısında Fenerbahçe Fernandao ile sık sık gol pozisyonuna girmesine rağmen değerlendiremedi.

73. dakikada Fernandao'nun yerine giren Fenerbahçe'nin bir diğer Brezilyalısı Giuliano, 89'da Alper Potuk'a yapılan frikikte topun başına geçti. Topu ağlarla buluşturan yıldız oyuncunun bu golü aynı zamanda maçın da skoru oldu.

Fenerbahçe aldığı 1-0'lık galibiyetle bir üst tura yükselen ekip oldu.

İstanbulspor Fenerbahçe maçı fotoğraflarıİstanbulspor Fenerbahçe maçı fotoğraflarıİstanbulspor Fenerbahçe maçı fotoğraflarıİstanbulspor Fenerbahçe maçı fotoğraflarıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İSTANBULSPOR: 0 - 1 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: İstanbulspor: 0 - Fenerbahçe: 1

90. dakika: Fenerbahçe takımında oyuncu değişikliği; Aatif Chahechouhe oyundan çıkarken Serhat Kot oyuna giren isim.

89. dakika: GOL! Giuliano Fenerbahçe takımını öne geçiren golü atıyor.

88. dakika: İstanbulspor takımında Onur Ergün, sarı kart görüyor.

84. dakika: Kubilay Aktaş rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

83. dakika: Zafer Şensoy ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

81. dakika: İstanbulspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Oğuzhan Berber çıkıyor ve yerine Onur Ergün oyuna giriyor.

76. dakika: İstanbulspor takımında oyuncu değişikliği; Muhammed Demirci oyundan çıkarken Aldin Cajic oyuna giren isim. İstanbulspor takımında oyuncu değişikliği; Nemanja Kojic oyundan çıkarken Halil Çolak oyuna giren isim.

75. dakika: Fenerbahçe takımından Samed Karakoç çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

74. dakika: Fenerbahçe takımında Mauricio Isla faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Wellington Nascimento.

73. dakika: Fenerbahçe takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fernandao çıkıyor ve yerine Giuliano oyuna giriyor.

71. dakika: İstanbulspor takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu İstanbulspor adına Kubilay Aktaş kullanacak.

70. dakika: Eslem Öztürk tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

69. dakika: Rakip ceza sahasının sol köşesinde Alper Potuk için ofsayt bayrağı kalkıyor.

65. dakika: Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Kubilay Aktaş, Alper Potuk tarafından faule maruz kalıyor.

63. dakika: İstanbulspor takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Eslem Öztürk.

62. dakika: Nemanja Kojic, Martin Skrtel tarafından faulle durdurulduğu için İstanbulspor orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

61. dakika: Mauricio Isla ofsayta yakalanıyor.

59. dakika: Yalçın Kılınç, Fernandao tarafından faulle durduruluyor.

57. dakika: Fenerbahçe takımından Hasan Ali Kaldırım ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

52. dakika: Hasan Ali Kaldırım ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

50. dakika: Aatif Chahechouhe rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

48. dakika: Wellington Nascimento, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Fernandao tarafından faule maruz kalıyor.

47. dakika: Mehmet Topal, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Ali Dere tarafından faulle durduruluyor. Aatif Chahechouhe, orta yuvarlağa yakın bir noktada Muhammed Demirci tarafından faule maruz kalıyor.

46. dakika: Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

Devre Arası: Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

45. dakika: Bu dakikada Fenerbahçe takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Alper Potuk

44. dakika: İstanbulspor takımından Muhammed Demirci şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

42. dakika: Wellington Nascimento, Fernandao tarafından faulle durduruluyor. İstanbulspor, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

40. dakika: Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Fernandao

39. dakika: Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Aatif Chahechouhe, Mehmet Zeki Çelik tarafından faulle durduruluyor.

37. dakika: İstanbulspor takımından Nemanja Kojic tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

35. dakika: Nemanja Kojic - Martin Skrtel mücadelesinde hakem, İstanbulspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Fenerbahçe lehine faul kararı veriyor.

34. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ali Dere ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

33. dakika: İstanbulspor takımı Zafer Şensoy ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Zafer Şensoy tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

31. dakika: Nemanja Kojic - Martin Skrtel mücadelesinde hakem, Fenerbahçe lehine faul kararı veriyor. Fenerbahçe takımından Fernandao tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

23. dakika: Aatif Chahechouhe rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

22. dakika: Kubilay Aktaş, Mehmet Topal tarafından faulle durduruluyor.

20. dakika: Fenerbahçe takımında oyuncu değişikliği; Yiğithan Güveli oyundan çıkarken Martin Skrtel oyuna giren isim.

17. dakika: Ceza sahası içinde topla buluşan Eslem Öztürk, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Carlos Kameni kurtarıyor.

14. dakika: İstanbulspor takımından Nemanja Kojic tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

13. dakika: Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mauricio Isla ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

12. dakika: İstanbulspor takımından Ali Dere sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

7. dakika: Orta saha çizgisine yakın bir noktada Zafer Şensoy, Mauricio Isla tarafından faule maruz kalıyor.

4. dakika: Muhammed Demirci, Oğuz Güçtekin tarafından faulle durduruluyor. İstanbulspor, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak. İstanbulspor, Yalçın Kılınç ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak. Samed Karakoç ile Oğuzhan Berber arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Samed Karakoç. Yarı alanın ortalarından İstanbulspor takımı oyuna başlayacak.

1. dakika: Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor. Ali Dere ile Aatif Chahechouhe arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ali Dere. Taç çizgisine yakın bir bölgede Fenerbahçe takımı oyuna başlayacak. Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. 

İSTANBULSPOR: Okan, Yalçın, Zafer, Kojic, Oğuzhan, Kubilay, Mehmet Zeki, Eslem, Ali, Muhammed, Wellington 
YEDEKLER: Umut, Mehmet Yeşil, Onur Ergün, Onur Kolay, Tuncer, Bougouhi, İbrahim Halil, Halil, Cajic
TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Avcı

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neustadter, Yiğithan, Hasan Ali, Samed, Oğuz, Mehmet, Aatif, Alper, Fernandao 
YEDEKLER: Volkan, Erten, Skrtel, İsmail, Serhat, Dirar, Giuliano, Eljif, Valbuena, Soldado 
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER