BEŞİKTAŞ

İşte Beşiktaş'a hayat veren Talisca'nın sırrı!

Beşiktaş’ın sezon başında Portekiz devi Benfica’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Anderson Talisca, Siyah-Beyazlılar’da harikalar yaratmaya devam ediyor.

İşte Beşiktaş'a hayat veren Talisca'nın sırrı!

Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’yı serbest vuruştan yıkmasının ardından sırasıyla Galatasaray, Gençlerbirliği ve Trabzonspor’u da duran toptan yıkan Sambacı, Beşiktaş'a tek başına hayat verdi.

Ayağından yaşadığı sakatlık sebebiyle Kara Kartal’da sadece 26 maça çıkabilmesine rağmen Brezilyalı futbolcu, 11 gol ve 5 asistlik performansıyla ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi. Son olarak önceki akşam Trabzonspor’la oynanan mücadelede attığı frikik golüyle alkış toplayan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 4. kez rakip fileleri serbest vuruştan avlamayı başardı.

Beşiktaş yönetiminden flaş Atiba kararı!

Yenmediği kimse yok

Yıldız futbolcunun frikiklerdeki başarısının sırrı, bu konuya olan düşkünlüğünden geçiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in antrenmanlarda son düdüğü çalmasının ardından Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan’ı yanına alan Talisca, bireysel olarak yaklaşık yarım saatlik özel frikik çalışması yapıyor. Takım arkadaşlarıyla yarışan tecrübeli futbolcu, idmanlarda da diğer futbolcuları yenmeyi başarıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER