DÜNYADAN FUTBOL

İşte Dünyanın en zengin futbolcusu

Ne Lionel Messi ne de Cristiano Ronaldo...Dünyanın en zengin futbolcusu, Leicester City'nin altyapısında oynayan Faiq Bolkiah'tan başkası değil.

İşte  Dünyanın en zengin futbolcusu

Dünya futbolunun hâlihazırdaki en büyük yıldızları olan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, hiç kuşkusuz çok büyük servetlere sahip.

Ancak dünyanın en zengin futbolcusu ne Messi ne Ronaldo ne de başka bir ünlü futbolcu. Bu isim, Leicester City'nin rezerv takımında forma giyen Faiq Bolkiah'tan başkası değil.

Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah'ın yeğeni Faiq, henüz 19 yaşında olmasına rağmen tam 20 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin futbolcusu konumunda bulunuyor.

Amerika'nın Los Angeles şehrinde dünyaya gözlerini açan Faiq Bolkiah, FourFourTwo dergisine verdiği röportajda "Kendimi bildiğimden bu yana futbol oynuyorum ve bu spordan her daim zevk aldım." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcunun babası Jefri'nin kendisine ait tam 2 bin 300 otomobili olduğu ve 50'nci yaş gününü kutlamak için Michael Jackson'ı çağırıp kendisine 17 milyon dolar ödediği öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER