FUTBOL

İşte Fenerbahçe'nin devre arası transfer listesi

İşte Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Advocaat ile birlikte belirlediği transfer listesi...

İşte Fenerbahçe'nin devre arası transfer listesi - Sayfa 1

Geçen yaz oyuncu maaşlarından dev bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'nin, elinde 3.5 milyon Euro civarında bir transfer bütçesi bulunduğu ve böylece yine kiralık ya da düşük bonservisi olan oyunculara yöneleceği öğrenildi. İşte Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktör Advocaat ile birlikte belirlediği transfer listesi...

İşte Fenerbahçe'nin devre arası transfer listesi - Sayfa 2

Lasse Schöne - Ajax Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile adı geçen Ajax'ın 30 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu Lasse Schöne de Fenerbahçe'nin tüm şartlarına uyuyor. Sözleşmesi yazın bitiyor ve Ajax bonservis istese bile bu rakam çok düşük olacak. Ayrıca, Simon Kjaer ile yakın arkadaş olan Schöne, Fenerbahçe'den gelecek bir teklife kayıtsız kalmayacak.

İşte Fenerbahçe'nin devre arası transfer listesi - Sayfa 3

Hatem Ben Arfa - PSG Sezon başında Fenerbahçe'nin gündemini meşgul eden Fransız yıldız, Paris Saint-Germain'de forma şansı bulamıyor ve bu durumdan rahatsız. PSG'den gelen teklif olmasaydı bu sezonu Fenerbahçe'de geçirmesi muhtemelen olan Hatem Ben Arfa, bu kez devre arasında çubuklu formayı sırtına geçirebilir.

İşte Fenerbahçe'nin devre arası transfer listesi - Sayfa 4

Rodriguinho - Corinthians Corinthians'ın şu an en önemli yıldızı durumunda bulunan 28 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Rodriguinho'nun kontratı bu yaz bitiyor ve oyuncu da Brezilya basınına yaptığı açıklamada, "Bu son şansım ve artık Avrupa'ya gitmek istiyorum" dedi. Brezilya basını da oyuncuyu Fenerbahçe'ye yazdı. Bonservisinin çok düşük olması, yetenekleri ve yüksek formuyla Fenerbahçe'nin aradığı tüm şartlara uyuyor.