FENERBAHÇE

Diego Ribas'ın Kasımpaşa'ya attığı gol

Süper Lig'de Antalyaspor'a yenilerek zirve yarışında darbe alan Fenerbahçe yara sardı.

Diego Ribas'ın Kasımpaşa'ya attığı gol

Avrupa'yı hedefleyen Kasımpaşa'yı konuk eden Kanarya, oldukça etkili bir performans sergilediği maçı zorlanmadan kazanırken, bu sezon Kadıköy'de ilk kez bir Türk oyuncu gol attı.  İkinci yarıyı 10 kişi oynayan Kasımpaşa karşısında hata yapmayan Sarı Kanarya, Kadıköy'de 3-1 galip geldi.

Maça çok hızlı başlayan sarı lacivertliler, ilk dakikadan itibaren baskılı oyunuyla gol aradı. Fenerbahçe'nin aradığı gol ise 37. dakikada Diego'nun ayağından geldi.

İşte Diego Ribas'ın Kasımpaşa'ya attığı gol anı..

diegoribas

Dakikalar 45'i gösterirken Volkan Şen'i ceza sahası içinde indiren Titi, 2. sarı kartla oyun dışı kalırken Fenerbahçe de penaltı kazandı. Atışı gole çeviren van Persi de Sarı Kanarya'yı soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçının sonucu ve özeti

2. yarıda da hız kesmeyen Fenerbahçe 76. dakikada Alper Potuk'un harika golüyle farkı üçe çıkardı. 87'de Malki'nin attığı gol ise maçın sadece skorunu belirledi: 3-1

Kadıköy'de görsel şölen!

Bu sonuçla 49 puana yükselen Fenerbahçe zirvedeki yerini korudu. Kasımpaşa ise 31 puanda kaldı.

Gökhan Gönül'den alkışlanacak hareket

Fenerbahçe 4 haftada 5 penaltı kazandı

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında kazandığı penaltıyla son 4 haftada 5 kez beyaz noktaya gitti.

Süper Lig'de 31 maç sonra 18. haftadaki Eskişehirspor maçında penaltı kazanan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı Çaykur Rizespor (2), Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında da penaltı atışları elde etti. Sarı-lacivertliler, son 4 lig maçında da penaltı attı ve bunları gole çevirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER