BEŞİKTAŞ

İşte Fenerbahçe'nin TFF'ye yapacağı savunma

Fenerbahçe Hukuk Kurulu, olaylı derbiyle ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’na göndereceği savunmayı hazırlamaya başladı. Sarı-Lacivertliler, 3 maddeyle olanlara ışık tutacak.

İşte Fenerbahçe'nin TFF'ye yapacağı savunma

Sarı-Lacivertliler’e göre, görüntülerde Beşiktaşlı futbolcuların, hakem Mete Kalkavan’dan önce soyunma odasına girdiği ortada. Yönetim ayrıca Mete Kalkavan’ın, davranışlarıyla maçı tatil etmeye meyilli olduğunu gösterdiği görüşünde.

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaşlı oyuncuların hakemden önce soyunma odasına gittiği, hakem Mete Kalkavan’ın tutumu, Siyah-Beyazlı futbolcuların provakatif davranışları üzerinde durulacak. İşte savunmanın ana hatları...

1 - Tatil kararı içeri de verilir : Görüntülerde, Beşiktaşlı futbolcuların ve teknik heyetin, hakem Mete Kalkavan ve ekibinden önce soyunma odasına gittiği sabit. Kurallara göre hakem, maçın tatil edildiğini içeride verir. Ancak Siyah-Beyazlılar, hakemin kararını beklemeden kendi inisiyatifleriyle soyunma odasına girdi.

UEFA'dan flaş açıklama! Fenerbahçe ve Galatasaray...

2 - Daha ağır olaylarda devam etti : Hakem Mete Kalkavan, maçı tatil etmeye meyilli olduğunu sürekli gösterdi.Muadil örneklerine bakıldığında, maçın oynanması gerekiyordu.Çok daha ağır olayların yaşandığı müsabakalarda oyun kaldığı yerden devam etti.Kalkavan ise baştan itibaren sürekli maçı kesmeye yönelik tavırlar sergiledi.

Ali Koç Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında konuştu

3 - Beşiktaş’ın tahriği var : Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet de maçın oynanmaması için çalıştı.Medel'in kendini yere atması, Tosiç’in hareketleri, Quaresma’nın en ufak bir madde atıldığında korneri kullanmaması, Caner’in tribünleri germesi, Tolga ve Mustafa Pektemek’in taraftarlara küfürleri, Şenol Güneş’in tahrikleri
olayları alevlendirdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER