FUTBOL

İşte Gökhan Töre gerçeği

West Ham United teknik direktörü Slaven Bilic, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a Gökhan Töre'yi istikrarsızlığı nedeniyle satın almak yerine kiralamak istediğini söyledi

İşte Gökhan Töre gerçeği - Sayfa 1

Beşiktaş’tan ayrılacak mı yoksa takımda kalacak mı sorularının sorulduğu Gökhan Töre ile ilgi ilginç bir detay su yüzüne çıktı. Futbolcu satmadan transfer yapamayan ve bu nedenle Gökhan Töre’yi satmayı tek çare olarak düşünen Siyah-Beyazlılar, uzun süredir West Ham ve hocası Slaven Bilic ile görüşme halinde...

İşte Gökhan Töre gerçeği - Sayfa 2

Beşiktaş, her ne kadar Gökhan’ı bonservisi ile iyi bir paraya satmayı düşünse de Bilic’in, yetenekli oyuncuyu ısrarla kiralamak istemesinin altındaki neden de ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın başkan Fikret Orman ile yaptığı görüşmede Gökhan Töre’nin istikrarsızlığını ön plana çıkardığı öğrenildi.

İşte Gökhan Töre gerçeği - Sayfa 3

YENİ TEKLİF SUNDU Slaven Bilic’in, Fikret Orman’a, "Gökhan çok yetenekli ve burada rahatlıkla oynayabilecek bir futbolcu. Ama geçen sezona baktığım zaman istikrar sorunu var. Açıkcası güvenemiyorum... Ancak bunları bir kenara bırakırsan Gökhan eğer isterse Avrupa’nın her yerinde oynayabilecek bir isim. Ama bu saydığım nedenlerden dolayı onu kiralık istiyorum” dedi.

İşte Gökhan Töre gerçeği - Sayfa 4

Bu görüşmenin ardından da Bilic’in yeni bir teklif sunduğu öğrenildi. Hırvat teknik adamın, Gökhan Töre’yi gelecek sezon 10 milyon Euro’ya satın alma opsiyonu olan 3 milyon Euro bedelle 1 yıllık kiralama teklifi içeren bir sözleşme önerdi.