FUTBOL

İşte Kocaman'ın istediği forvet!

Fenerbahçe'de seçim sürecine girilirken Aziz Yıldırım'ın kalması halinde görevine devam edecek olan Aykut Kocaman, istediği oyuncuyu yönetime bildirdi.

İşte Kocaman'ın istediği forvet! - Sayfa 1

Fenerbahçe'de seçim sürecine girilirken Aziz Yıldırım'ın kalması halinde görevine devam edecek olan Aykut Kocaman, istediği oyuncuyu yönetime bildirdi. Fenerbahçe'de kongre öncesinde baş döndürücü bir trafik yaşanırken ilginç gelişmeler de oluyor. Bunlardan biri de teknik direktör Aykut Kocaman konusu.

İşte Kocaman'ın istediği forvet! - Sayfa 2

Habertürk'ün haberine göre; Tecrübeli çalıştırıcı her ne kadar ligin bitimi sonrasında ayrılma sinyalleri verse de Aziz Yıldırım ve yönetiminin görevde kalması halinde istifa mektubunu çöpe atacak. Bunun için de Kocaman şimdiden yeni sezon için çalışmalarını başlattığı öğrenildi.

İşte Kocaman'ın istediği forvet! - Sayfa 3

Bu kapsamda da Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli hocası forvete genç bir oyuncu alınması konusunda talepte bulundu. Kocaman bunu yaparken de adresi her zamanki gibi Fransa oldu.

İşte Kocaman'ın istediği forvet! - Sayfa 4

Teknik direktör Aykut Kocaman, Saint Etienne'de forma giyen 22 yaşındaki Jonathan Bamba'nın transfer edilmesini yönetimden istedi.