FENERBAHÇE

İşte Lazar Markovic gerçekleri

Lazar Markovic... 5 Şubat’ta oynanan Antalyaspor maçında yaşadığı sakatlığının ardından bir daha sahalara dönemedi..

İşte Lazar Markovic gerçekleri

Bunun nedeni de inadı. Çünkü yaşadığı sakatlık Ertuğrul Taşkıran’ın yaşadığı sakatlıkla aynı. Adalede 3. dereceden yırtık. Kulüp doktorları, “Seni 4 haftada sahalara döndürürüz” diyor.

Fakat Sırp yıldızı, bu 4 haftayı duyunca daha önce de sakatlıklar yaşadığı için telaş ve korku basıyor. Bunun için de “Ben Liverpool’un doktoruna gideceğim” diyerek İngiltere’ye kontrole gidiyor.

Robin van Persie eleştirilere patladı! Golü tek başıma atamam

ŞİMDİ PORTEKİZ’DE

Liverpool’un doktorunda da umduğunu bulamayan Lazar Markovic’in ikinci durağı bu sefer Porto oluyor. Yani Sırp yıldız şu sıralar Portekiz’de ve kontrolden geçiyor. Ve haliyle sırf bu inadı yüzünden Fenerbahçe sağlık heyetinin verdiği programı uygulayıp 4 hafta da sahalara dönecekken 9 haftadır forma giyemiyor.

Fenerbahçe büyük operasyona hazırlanıyor

Şu anda Porto’da olan Markovic inadı bırakıp döndüğünde F.Bahçe sağlık heyetinin verdiği programı uygulaması halinde 3 hafta içerisinde takıma katılabilecek.

SAKATLARA ÖZEL PROGRAM

Fenerbahçe’nin dün sabah yapılan antrenmanında Robin van Persie’nin takımla birlikte çalışmaması yine, “Sakat mı?” sorusunu gündeme getirdi

Hollandalı yıldızın önemli bir şeyinin olmadığı sadece dinlenmeye yönelik bir program uygulandığı belirtilirken Konya’da yine ilk 11’de yer alacağı belirtildi. Yine sakatlığı devam eden Meireles de özel program dahilinde çalıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER