GALATASARAY

İşte Sneijder gerçeği: Krize devre arası!

Yıldız futbolcu, yılbaşına kadar Galatasaray formasını giymeye devam edecek, lige verilen arada da geleceğine bakacak.

İşte Sneijder gerçeği: Krize devre arası!

Wesley Sneijder’in menajeri Guido Albers’in, “Ocakta en uygun teklifi değerlendireceğiz. Bu tarihe kadar Sneijder, Galatasaray forması giyecek ve elinden geleni yapacak” diye konuştu. Hollandalı oyuncunun devre arasında ABD ya da Çin’e gidebileceği öğrenildi.

“Wesley Sneijder, Galatasaray’da kalacak mı?” Herkes bu sorunun cevabını ararken iki cephe arasında yapılan görüşmenin detayları ortaya çıktı ve Hollandalı oyuncunun şimdilik takımda kaldığı öğrenildi..

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan, teknik direktör Tudor’un gelecek sezonki sisteminde şans bulması zor görünen yıldız futbolcunun, ocak ayına kadar Türkiye’de kalıp daha sonra gitme planları yaptığı ortaya çıktı. 33 yaşındaki oyuncunun kış döneminde ABD veya Çin’e gitme düşüncesi içerisinde olduğu bildirildi.

Volkan Demirel'den büyük fedakarlık


Yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers’in de bu konuyu sarı-kırmızılı yetkililere aktararak, “Ocakta en uygun teklifi değerlendireceğiz. Bu tarihe kadar Sneijder, Galatasaray forması giyecek ve elinden geleni yapacak” dediği öğrenildi. Sneijder’in ocak ayında ayrılması durumunda sarı-kırmızılılar yarım sezonluk ücretinden kurtulacak. Cim-Bom ayrıca 7.5 milyon euroluk çıkış maddesi konusunda da esneklik sağlayacak. Futbolcunun 6 ay sonra serbest kalacak olması nedeniyle bu rakamın yarısının bonservis olarak istenmesi bekleniyor.

Böylece Aslan, günlerdir yılan hikayesine dönen konuyu da şimdilik rafa kaldırmış oldu. Galatasaray, Sneijder’in takımda kalması nedeniyle transfer stratejisini buna göre belirleyecek.

Bu yıldızlar Galatasaray'a ilaç olacak!

Yorumlar
TREND HABERLER