SÜPER LİG

İşte Türkiye'nin en iyi kalecileri

Bursaspor'un başarılı file bekçisi Carson, Türkiye'nin en iyi kalecilerini seçti.

İşte Türkiye'nin en iyi kalecileri
Bursaspor'un başarılı file bekçisi Scott Carson, ''Volkan, Muslera, Tolga ve Rüştü, Türkiye'nin en iyi kalecileri. Kendimin de bu kalecilerden aşağı kalır yanımın olduğunu düşünmüyorum'' dedi.



Carson, takım arkadaşı sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı ile antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda Medical Park Antalyaspor, ardından da kendi saha ve seyircileri önünde Gaziantepspor ile yapacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi.

Ligi ilk 8 arasında bitirme hedefleri bulunduğunu belirten Carson, ''Bu hedef doğrultusunda Medical Park Antalyaspor ve Gaziantepspor maçları bizim için çok önemli. Bu iki maçı kazanarak ligi istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.

Carson, ''Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Sivasspor ile eşleştiniz. Bu maçla ilgili düşünceleriniz neler?'' sorusuna, ''Sivasspor bizi ligde iki maçta da yenmişti. Bu açıdan bakarsak bu maç bir anlamda bizim için rövanş niteliği taşıyor. Takım olarak biz kendimize güveniyoruz. Sivaspor maçını da kazanıp bir üst tura çıkacağımıza ilişkin inancımız tam'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, ''Fenerbahçe kalecisi Volkan, bir röportajında Türkiye ligindeki en iyi kalecinin Galatasaraylı Muslera olduğu söyledi. Sana göre Türkiye'nin en iyi kalecisi kim ve kendini nerede görüyorsun'' sorusuna Carson, şu karşılığı verdi:

''Volkan çok iyi kaleci. Muslera da öyle. Trabzonspor'un kalecisi Tolga'yı da çok beğeniyorum. Bu isimlere Beşiktaş kalecisi Rüştü de eklenebilir ki bana göre Rüştü efsane bir isimdir. Volkan, Muslera, Tolga ve Rüştü, Türkiye'nin en iyi kalecileri. Kendim hakkında yorum yapmam ne kadar objektif bilemiyorum. Ben kendimin de bu kalecilerden aşağı kalır bir yanımın olduğunu düşünmüyorum.''

İsmail Haktan Odabaşı da Fenerbahçe deplasmanında çok iyi oynamalarına karşın sahadan yenik ayrıldıklarını anımsatarak, Medical Park Antalyaspor deplasmanından 3 puanla ayrılarak bu yenilgiyi telafi etmek istediklerini belirtti.

Ligi ilk 8 takım arasında bitirmeyi, Ziraat Türkiye Kupası'nda da finali hedeflediklerini anlatan İsmail, şunları söyledi:

''Rahat bir şekilde ligi ilk 8 arasında bitireceğimize inanıyorum. Ziraat Türkiye Kupası'nda da final oynamak ve kupayı almak en önemli hedefimiz. Bursaspor'da şampiyonluk yaşadım. Türkiye Kupası'nı da kazanmak benim kariyerim açısından çok önemli bir nokta olacak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Sivasspor ile yapacağımız çeyrek final maçını tribünleri dolduracak taraftarlarımızın da desteğiyle kazanarak adımızı yarı finale yazdıracağımıza ilişkin inancımız tam.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER