FUTBOL

İsveç Milli Takımı'ndan flaş açıklama

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik sebebi ile ertelenmesi İsveç basınında gündeme oturdu.

İsveç Milli Takımı'ndan flaş açıklama

Spor Toto Süper Lig'de bugün oynanması gereken Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin güvenlik sebebi ile ertelenmesi İsveç basınında gündeme oturdu.

İsveç basını, milli takımlarının 24 Mart Perşembe günü Antalya'da Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yapacağı hazırlık maçı öncesi, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin güvenlik nedeniyle ertelendiğini duyururken, Türkiye ile İsveç arasında oynanacak milli maçın da iptal edilebileceğini iddia etti.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelendi

İsveç Milli Takımı bilindiği üzere ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı rahatsızlık duyduklarını ve Türkiye'de antrenman yapmadan maça çıkacaklarını açıklamışlardı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisinde Arena didik didik arandı

Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinin ertelenmesi de İsveç basınının bir numaralı konusu haline geldi ve bazı medya organları maçın iptal olduğuna dair bazı bilgiler paylaştı.

Dev derbinin ertelenmesi dünya basınında

Türkiye- İsveç maçının ertelenme durumu hakkında İsveç gazetelerinden Expressen'e bir açıklama yapan İsveç Milli Takımı Güvenlik Şefi Anders Sigurdson, "Türkiye ile yapacağımız hazırlık karşılaşmasının iptal durumu yok, maçı oynayacağız. Şu an için plan gitmek, ama bu durumlar anlık değişir. Türkiye Futbol Federasyonu ile konuştuk, bize her türlü güvenceyi verdiler. Çok yüksek derecede güvenlik önlemleri aldıklarını bize ilettiler" şeklinde konuştu.

İsveç'in önemli gazetelerinden Aftonbladet ise, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ertelenmesi ile ilgili, "İstanbul derbisi terör tehditlerinden dolayı ertelendi" manşetini attı.

Galatasaray Fenerbahçe derbisi ertelendi Twitter yıkıldı

AY-YILDIZLILAR'IN PROGRAMI DEĞİŞMİŞTİ

Derbinin ertelenmesi de İsveç kamuoyunda sıcağı sıcağına tartışılmaya başlandı. TT Arena'daki zorlu 90 dakikanın ertelenmesinin ardından A Milli Takım da programını değiştirip, İstanbul'da idman yapmayıp, yarın direkt Antalya'ya geçme kararı almıştı.

Bilindiği üzere Ay - Yıldızlı ekibimiz, Euro 2016 hazırlıkları kapsamında 24 Mart Perşembe günü İsveç ile Antalya'da, 29 Mart Salı günü ise Avusturya ile Viyana'da karşı karşıya gelecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER