DÜNYA KUPASI

İsviçre Shaqiri'nin golüyle kazandı

İsviçre, Dünya Kupası E Grubu'ndaki ikinci maçında Sırbistan'ı son dakikada Shaqiri'nin attığı golle 2-1 mağlup etti.

İsviçre Shaqiri'nin golüyle kazandı

Dünya Kupası E Grubu'nda Sırbistan ve İsviçre Kaliningrad'da karşı karşıya geldi. Sırbistan, öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamadı ve İsviçre'ye 2-1 mağlup oldu.

Maça hızlı başlayan Sırbistan, 5. dakikada Aleksandar Mitrovic'in golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıya ise İsviçre hızlı başladı. Karşılaşmanın 52. dakikasınad Granit Xhaka, ceza sahası dışından çok sert vurdu ve skora dengeyi getirdi.

Shaqiri

SON DAKİKDA SHAQİRİ ATTI: Maçın son dakikalarında ise sahneye Xherdan Shaqiri çıktı. 90+1. dakikada bir anda Dusko Tosic ile bire bir kalan yıldız futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve İsviçre'ye kritik 3 puanı getirdi.

Shaqiri

ÜST TURA ÇIKANLAR SON MAÇTA BELLİ OLACAK: Bu galibiyetle birlikte İsviçre puanını 4'e çıkartırken 2. sıraya yerleşti. Sırbistan ise 3 puanla 3. sıraya düştü. İsviçre, son maçta Kosta Rika'yı yenmesi halinde bir üst tura çıkacak. İsviçre'nin berabere kalması ve Sırbistan'ın Brezilya'yı yenememesi halinde de yine İsviçre turu atlayan takım olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER