MİLLİ TAKIM

İtalya rövanşı aldı çeyrek finale çıktı!

EURO 2016 son 16 turundaki dev mücadelede son şampiyon İspanya ile karşılaşan İtalya 2012 finalinin rövanşını aldı

İtalya rövanşı aldı çeyrek finale çıktı!

EURO 2016 son 16 turundaki dev mücadelede son şampiyon İspanya ile karşılaşan İtalya, çok iyi bir performans koyduğu mücadeleyi kazanarak rakibinden 2012 finalinin rövanşını aldı ve çeyrek finalde Almanya'nın karşısına çıktı..

İtalya: 2 - İspanya: 0

Stade de France'da oynanan mücadelede İtalya'ya turu getiren golleri 33. dakikada Giorgio Chiellini ve 90+1. dakikada Graziano Pelle kaydetti. İtalya, çeyrek finalde Almanya'nın rakibi oldu.

ÇAKIR DÜDÜK ÇALDI

Bu arada karşılaşmayı FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti.
Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun, ilave yardımcı hakemlik görevini ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson görev aldı. Cüneyt Çakır, UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası grup aşamasında Portekiz-İzlanda ve Belçika-İrlanda Cumhuriyeti maçlarını yönetmişti.

Stadyum: Stade de France
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

İTALYA: Gianluigi Buffon, Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Alessandro Florenzi (84. dk Matteo Darmian), Daniele De Rossi (54. dk Thiago Motta), Marco Parolo, Emanuele Giaccherini, Graziano Pelle, Eder Martins (82. dk Lorenzo Insigne)
Teknik Direktör: Antonio Conte

İSPANYA: David de Gea, Gerard Pique, Sergio Ramos, Juanfran, Jordi Alba, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, David Silva, Alvaro Morata (70. dk Lucas Vazquez), Nolito (46. dk Aritz Aduriz (81. dk Pedro)
Teknik Direktör: Vicente del Bosque

GOLLER: 33. dk Giorgio Chiellini, 90+1 Graziano Pelle (İtalya)
SARI KARTLAR: 23. dk Mattia De Sciglio, 54. dk Graziano Pelle, 89. dk Thiago Motta (İtalya), 40. dk Nolito, 89. dk Sergio Busquets, 90+4 David Silva (İspanya)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER