FENERBAHÇE

İtalyan devi Van Persie'ye talip oldu!

Arjantinli yıldızı 94 milyon Euro'ya Juventus'a göndermeye hazırlanan Napoli'nin ilk tercihi Fenerbahçeli golcü Robin van Persie...

İtalyan devi Van Persie'ye talip oldu!

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie'nin Serie A temsilcisinin listesinde ilk sırada olduğunu yazan İtalyanlar, bu yakınlaşmanın mutlu sonla biteceğini iddia etti.

Gün geçmiyor ki Robin van Persie’nin adı bir Avrupa deviyle anılmasın. Geçtiğimiz hafta menajeriyle birlikte Premier Lig temsilcilerinden Stoke City’nin teklifini yönetime ileten Hollandalı golcü, bu kez de İtalyan ekiplerinin radarında.

GFB Aziz Yıldırım'ı yaylım ateşine tuttu tribünden çekildi!

Sarı-lacivertlilere transfer olduktan çok kısa bir süre sonra teknik heyetle yaşadığı sorunlar nedeniyle tüm sezonu ‘tripli’ geçiren RvP’nin Napoli’nin transfer listesine girdiği haberleri İtalyan basınında manşetlere çıktı.

LA Repubblica Gazetesi, Gonzalo Higuain’i 94 milyon Euro’luk rekor bonservisle Juventus’a satmaya çok yakın olan Napoli’nin Robin van Persie’yi listeye aldığı öğrenildi. Arjantinli gol makinesinin takımdan ayrılması halinde ‘Uçan Hollandalı için transfer görüşmelerine başlanacağını yazan gazete, oyuncunun Türkiye’deki geleceğinin belli olmamasına da dikkat çekti.

10 NUMARA KAYNAK!

Fanatik'in haberine göre; Mutsuz olduğu her halinden belli olan, sakatlığını bahane ederek hazırlık karşılaşmalarında süre almaktan kaçınan forvetin bu Çizme’de oynamaya sıcak baktığına vurgu yapılırken, F.Bahçe’nin ise RvP’nin takımda kalmasını istediğine değinildi.

Bilindiği gibi sarı-lacivertliler 7-8 milyon Euro civarında bir teklif gelmesi halinde van Persie’nin satışına onay verecek. Buradan gelecek olan bonservis bedeliyle hem bir 10 numara hem de golcü transferi yapılacak

Yorumlar
TREND HABERLER