MİLLİ TAKIM

Ivan Rakitic Arda Turan'a gözdağı verdi

Euro 2016'daki rakiplerimizden Hırvatistan'ın Barcelonalı yıldızı Ivan Rakitic, A Milli Takımımız'ın kaptanı Arda Turan'a mesaj gönderdi.

Ivan Rakitic Arda Turan'a gözdağı verdi

Türkiye'nin gruptaki rakiplerinden ve ilk maçını oynayacağı Hırvatistan, bugün Fransa'ya uçtu. Kamp çalışmalarını sürdürdükleri ülkenin güneyindeki Rovinj'den ayrılan kafile, başkent Zagreb'ten Paris'e gitti.

Ülkeden ayrılmadan havaalanında açıklamalar yapan Barcelonalı yıldız futbolcu Ivan Rakitic, milli takımın yıldızı Arda Turan'a mesaj gönderdi. Yıldız futbolcu, "Arda Turan Barcelona'dan benim takım arkadaşım. Ancak Türkiye ile yapacağımız maçta bu arkadaşlık 90 dakikalığına rafa kaldırılacak" yorumunu yaptı.

Luka Modric: Slovenya maçının raporunu bekliyoruz

Real Madridli Luka Modric şunları söyledi: "Takımdaki hava oldukça iyi. İlk maçımız Türkiye ile ve şimdi onların Slovenya ile yaptıkları maçın detaylı analizini bekliyoruz. Fransa'ya varır varmaz üzerinde çalışacağımız şey bu olacak".

Ante Cacic: Türkler fanatikçe oynuyor 

Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic, ay-yıldızlı ekibe övgü yağdırdı. Slovenya maçında tribünde olduğunu belirten deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

EURO 2016 öncesi Fransa'da Türk düşmanlığı azıttı

"Viyana ve Ljubljana'da Türkiye'nin iki maçını izledim. Çok kaliteli bir takım. Bütün oyuncuları tutkuyla oynuyor ve sahada ülkeleri için her şeylerini veriyorlar. Neredeyse fanatikçe oynuyorlar diyebilirim. Ancak ben yine de onları yenebileceğimizi, hatta her takımı yenebileceğimizi düşünüyorum. 

Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'ne büyük saygı duyuyorum. Ancak eğer bu gruptan çıkamazsak büyük hayalkırıklığı yaşayacağım. Çok iyi isimlere sahibiz. Grup tamamlandığında eve dönmek zorunda kalırsak, bunu kendi bireysel başarısızlığım olarak değerlendireceğim".

Yorumlar
TREND HABERLER