FUTBOL

James Rodriguez Cüneyt Çakır'a isyan etti!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadelede son 16 turuna kalmayı garantileyen iki takımdan B Grubu'nun lideri Paris Saint Germain, deplasmanda Bayern Münih ile karşılaştı.

James Rodriguez Cüneyt Çakır'a isyan etti! - Sayfa 1

Şampiyonlar Ligi'nde Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı Bayer Münih Paris Saint Germain maçında gülen taraf alman ekibi oldu. Ancak grubu zirvede tamamlayan PSG oldu.

James Rodriguez Cüneyt Çakır'a isyan etti! - Sayfa 2

Alman temsilcisi, ilk yarıyı 8. dakikada Robert Lewandowski ve 37. dakikada Corentin Tolisso'nun golleriyle 2-0 önde kapattı.

James Rodriguez Cüneyt Çakır'a isyan etti! - Sayfa 3

James Rodriguez'in isyanı! Cüneyt Çakır... İkinci yarının başında 50. dakikada Kylian Mbappe'nin attığı gole, ev sahibi ekip 69. dakikada Corentin Tolisso ile yanıt verdi: 3-1. Mucize gerçekleşmedi Kalan dakikalarda skoru koruyan Bayern Münih, rakibine gruptaki ilk mağlubiyetini tattırdı. Alman devinin grup lideri olması için PSG'yi 4-0 yenmesi gerekiyordu. Ancak mucize gerçekleşmedi ve B Grubu'nu Paris Saint Germain 15 puanla lider bitirirken, Bayern ise aynı puan ve ikili averajla 2. oldu.

James Rodriguez Cüneyt Çakır'a isyan etti! - Sayfa 4

Maça damga vuran karar ise Verratti'nin James Rodriguez'i çift dalarak düşürdüğü pozisyondu. Hakem Cüneyt Çakır, bu pozisyonda sarı kartına başvurmadı.