GALATASARAY

Jan Olde Riekerink'in 30 dakikalık imha planı

Jan Olde Riekerink, Fenerbahçe'yi maçın başında sahasına hapsetmek istiyor.

Jan Olde Riekerink'in 30 dakikalık imha planı

Şampiyonluk umutlarının yeniden yeşermesi için Riekerink gecesini gündüzüne kattı, derbiye hazırlanıyor... Hollandalı hoca, Advocaat’ın planlarını boşa çıkarmak için en önemli hamlesini ise ilk 30 dakikada kurulacak baskı olarak belirledi.

17 yıldır Kadıköy’de kazanamayan G.Saray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink bu seriyi bitirmek için plan üstüne plan yapıyor. Takımını hem taktiksel hem de psikolojik olarak maça hazırlayan Hollandalı teknik adamın en çok üzerinde durduğu konu ise mücadelenin ilk 30 dakikası. Herkes evinde oynayan F.Bahçe’nin baskılı başlamasını beklerken Riekerink rakibini kendi silahı ile vurmayı düşünüyor. 

Galatasaray'da derbi primi belirlendi

Beşiktaş ile oynanan ve 2-2 beraberlikle biten maçın ilk 30 dakikasındaki oyunu takımına hatırlatan ve bu maçtaki olumlu hamlelerin üzerinden giden Riekerink F.Bahçe karşısında da baskılı bir 30 dakika ile maça başlamanın hesapları içinde. Rakibi kendi sahasına hapsedip ardından bu bölümde bulunacak bir golle maçın kaderini belirlemek isteyen deneyimli çalıştırıcı özellikle kanatlardaki oyuncularına da önemli roller veriyor.

galatasaray

HER YOLU DENİYOR

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Takımın ilk 11’ini henüz belirlemeyen Riekerink, bu taktik anlayışı herkese ezberletirken F.Bahçe’nin de özellikle Advocaat dönemindeki maçlarını dakika dakika defalarca izleyip her eksikliği de belirledi.

Oyuncuları ile farklı taktik anlayışlar ve oyun şablonları üzerinde duran Hollandalı hoca ilk 30 dakikada F.Bahçe’nin hücumdaki etkili ayaklarına top ulaşmasını engelleyip rakibi kendi sahalarında tutmaları halinde gol veya goller bulacağından da emin. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER