GALATASARAY

Jan Olde Riekerink'ten flaş Sneijder kararı

Galatasaray'da Trabzonspor maçında sakatlığı nükseden Wesley Sneijder Adanaspor maçının kadrosuna alınmıyor..

Jan Olde Riekerink'ten flaş Sneijder kararı

Galatasaray'da Trabzonspor karşısında riske edilen, ancak isteneni veremeyen Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder, Adanaspor karşısında forma giymeyecek.

Sağlık ekibiyle durum değerlendirmesi yapan Hollandalı hoca, "O bana Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında lazım" dedi.

Trabzonspor maçında kendini riske ederek sahada yer alan ve istenen performansı sergileyemeyen Wesley Sneijder, Adanaspor deplasmanına götürülmeyecek. Bordo-mavililer karşısında maçın sonunu getiremeyen ve kenara alınan futbolcunun kendini zorladığı ve ağrılarının yeniden meydana geldiği ve bu yüzden Adana'ya gitmeyeceği bildirildi. Sağlık ekibi ile durum değerlendirmesi yapan Riekerink, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını düşünerek böyle bir karar aldı.

"BANA ADANA'DA LAZIM DEĞİL"

Galatasaray kupada zarara uğradı

Sneijder'a bu karşılaşmalarda ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Wesley'i Adana'da riske etmek doğru olmaz. Bu yüzden sağlık ekibinin endişesi yerinde ve doğru... Wesley bana Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında lazım, Adana'da değil" diyerek Sneijder'le ilgili kararını bu yönde verdi.

YENİ 10 NUMARA POLDİ

Ziraat Türkiye Kupası'nda Dersimspor'a 3 gol atan Lukas Podolski maç temposu ve ritmini bulmaya başlarken, cumartesi günü oynanacak Adanaspor karşılaşmasında da Eren Derdiyok'un arkasında 10 numara gibi oynayacak. Dersimspor'a karşı en uçta görev yapan sarı-kırmızılı futbolcu, karşılaşmadan sonra, "Sağda, solda ya da forvet olarak oynayabildiğimi söylüyorum. Ben kendimi en iyi en önde hissediyorum" diyerek hocasına mesaj göndermişti. Riekerink'in Sneijder'in yokluğunda Podolski'yi 10 numara gibi oynatıp gol bölgesine yakın tutacağı ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER