GALATASARAY

Jan Olde Riekerink'ten transfer müjdesi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, taraftarların merakla beklediği transferle ilgili gelecek hafta müjdeli haberler olacağını söyledi.

Jan Olde Riekerink'ten transfer müjdesi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, taraftarların merakla beklediği transferle ilgili gelecek hafta müjdeli haberler olacağını söyledi.

Jan Olde Riekerink, İsveç'in Göteborg kentinde, yarın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Özellikle transfer konusunda yoğun sorularla karşılaşan Hollandalı teknik adam, "Önümüzdeki hafta kesinlikle yeni arkadaşlar aramıza katılacak." dedi.

Bir teknik direktörün hep yeni transferleri bir an önce takımda görmek istediğini anlatan Riekerink, "Transfer kolay alınacak bir karar değil. Verilecek yanlış bir karar, tüm sezonun kötü geçmesine neden olabilir. Yönetimimizle son derece uyumlu bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Benim hoca olarak isteklerim belli. Doğru adımlar atıyoruz. Transfer konusunda şu anda iyi gittiğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

İşte Galatasaray'ın 2016-2017 sezonu formaları!



Manchester City futbolcusu Jason Denayer'i yeniden kiralamak isteyip istemedikleri sorusuna Riekerink, "Benim kulağıma gelen, hocasının ondan memnun olduğu şeklinde. Önce kulübünün onu kiralık istemesi gerekiyor. Ayrıca bizim de 5 stoperimiz var" yanıtını verdi.

Hollandalı teknik adam, Liverpool forması giyen Lucas Leiva'yı transfer edip etmeyecekleri hakkında da, "Forvet mevkisine oyuncu almak istediğimiz açık. Leiva da opsiyonlar içinde. Tecrübeli ve iyi bir oyuncu ancak düşündüğümüz başka isimler de var." şeklinde görüş belirtti.

ManU Galatasaray maçı kadrosunu açıkladı



- "İki büyük kulüp arasında güzel bir maç olacak"

Hollandalı çalıştırıcı, yarın Manchester United ile yapacakları maçın güzel geçeceğini düşündüğünü dile getirdi.

İngiliz ekibinin önemli bir rakip olduğuna dikkati çeken Riekerink, "İki büyük kulüp arasında güzel bir olacak. Bu sezonki ilk resmi maçımızı, Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı oynayacağız. O zamana kadar en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Beşiktaş karşılaşması öncesi yarın bizim için önemli provalardan biri. Sonrasında Atletico Madrid'le de bir hazırlık maçı yapacağız. Bu tip karşılaşmalar bizi en iyi şekilde sezona hazırlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Ajax altyapısında çalıştığı dönemde tanıdığı Zlatan Ibrahimovic'in Manchester United forması giydiğini aktaran sarı-kırmızılı çalıştırıcı, İsveçli oyuncunun adının geride kalan sezonun başında Galatasaray'la da anıldığının hatırlatılıp, takımda görmek isteyip istemeyeceği yönündeki soruya ise esprili bir şekilde, "Messi ve Suarez'le beraber gelseler fena olmaz." yanıtını verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER