FENERBAHÇE

Jardim Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Monaco'nun teknik direktörü Leonardo Jardim, takımın hazırlık dönemini değerlendirdi.

Jardim Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Fenerbahçe 2016-2017 sezonundaki ilk resmi maçına Fransız temsilcisi Monaco karşısında 27 Temmuz çarşamba günü TSİ 21.30'da çıkacak.

Sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk rakibi olan Monaco'nun Portekizli teknik direktörü Leonardo Jardim, kulüpteki üçüncü sezonunda taktik değişikliğine giderek takımı 4-4-2 dizilimiyle sahaya sürmeye karar verdi.

İsviçre kampında yapılan beş hazırlık maçında da bu sistemi deneyen 41 yaşındaki teknik adam, Monaco TV'ye yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçının hazırlıklarından gayet memnun olduğunu ve kadronun yeni sisteme uyum sağladını dile getirdi.

Fenerbahçe Monaco maçı biletleri el yakacak!

Leonardo Jardim, ''Yeni sistemle beraber daha çok hücum oyuncusu oynatabiliyoruz. Şu anki kadroya en iyi uyan taktiğin 4-4-2 olduğunu düşünüyorum. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımın sistemin gerekliliklerini sahaya yansıttığını gördük. Antrenörler ve taraftarlar forvet oyuncularından her zaman gol bekliyor. Falcao ve Germain hazırlık maçlarında birçok gol attılar. Bu ikiliye güveniyorum'' dedi ve kiralıktan dönen iki forveti Falcao ve Germain'e Fenerbahçe eşleşmesinden önce olan inancını gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER