GALATASARAY

Jason Denayer Galatasaray'a rest çekti

Belçikalı savunmacı Jason Denayer, Manchester City ile bir görüşme gerçekleştirerek geleceğiyle ilgili aldığı kararı aktardı.

Jason Denayer Galatasaray'a rest çekti

Galatasaray'ın Manchester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer geleceğiyle ilgili kararını verdi, İngiliz ekibine başvurarak bu yönde ilgili bir talepte bulundu. Premier Lig kulübünün geçtiğimiz sezon Celtic, ardından bu sezon ise sarı-kırmızılılara geçici transferle gönderdiği oyuncu, bu kez City'ye rest çekti.
 
Manchester City'li yetkililerle görüşen deneyimli savunmacının, geri dönerek sezon başından itibaren City forması giyeceğini ilettiği, başka bir takıma kiralanmayı kesinlikle istemediğini aktırdığı bildirildi. Pep Guardiola yönetimindeki ekipte kendisini ispatlayacağına inanan Belçikalı savunmacının, "Kiralık gitmem. Eğer takımda düşünülmeyeceksem o zaman temelli giderim" çıkışı yaptığı belirtildi.

Böyle koreografi görülmedi! Stadyumu taktılar

Galatasaray'da değerini artırdı

Milliyet'in haberine göre; Sarı-kırmızılı ekibin satın alma opsiyonu olmaksızın kadrosuna kattığı Jason Denayer, bu sezon takımda performansı beğenilen ender oyunculardan bir tanesi oldu. Cim Bom'un kadrosunda fiyatını artan ender futbolculardan bir tanesi olan 20 yaşındaki oyuncunun değeri, sezon başında 3 milyon euro olarak değerlendirilirken şu an için 4 milyon euro olarak gösteriliyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER