FENERBAHÇE

Jeremain Lens bedavaya F.Bahçe'nin olacak

Fenerbahçelilerin gözü kulağı Sunderland'de... Eğer İngiliz kulübü küme düşerse Lens neredeyse bedavaya Fenerbahçe'nin olacak...

Jeremain Lens bedavaya F.Bahçe'nin olacak

Kariyeri baş aşağı giden Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, Fenerbahçe’de adeta yeniden doğdu.

Sunderland’de dibe vuran kariyeri, Sarı-Lacivertliler’de yükselişe geçti, 1 yıl aradan sonra yeniden milli takıma çağrıldı.

Türkiye’de çok mutlu olan Jeremain Lens, babası öldükten sonra hem takım arkadaşlarından hem de Fenerbahçeli ve rakip taraftarlardan gördüğü desteğin ardından kesin kararını verdi.

Yönetimin kararı Volkan Demirel'i yaktı


Fanatik'in haberine göre; Kariyerini Sarı-Lacivertli formayla sürdürmeyi kafasına koyan 29 yaşındaki oyuncu, bunu gerçekleştirmek için gerekirse Sunderland Yönetimi ile bizzat görüşeceğini söylemişti. Lens, İngilizler’e ilk mesajını gönderdi.

LENS'TEN SUNDERLAND'E: KABUL ETMEYİN

Hollandalı futbolcu, “Fenerbahçe’de yeni bir sayfa açtım. Burada çok mutluyum. Benim kararım kesin, kariyerimi Fenerbahçe’de sürdüreceğim. Benden habersiz başka bir kulübün teklifini kabul etmeyin. Bu konuda sizden anlayış bekliyorum” dedi. Sunderland Yönetimi’nin de sezon sonunda bu konuyu değerlendirecekleri yönünde söz verdiği öğrenildi.

İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi!


LİGDEN DÜŞERLERSE...

İngiliz ekibi, Lens için 2015’te 11.5 milyon Euro (46 milyon TL) bonservis ödemişti. Bu nedenle oyuncuyu ucuza satıp zarar etmek istemiyor. Ancak Sunderland şu anda Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Eğer ligden düşerlerse, Lens’in sözleşmesindeki uygun bedele serbest kalma maddesi aktif hale gelecek. Bu durumda Fenerbahçe’nin yıldız futbolcunun tapusunu alma şansı iyice artacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER