FENERBAHÇE

Jeremain Lens krizi! Sunderland...

Fenerbahçe’de adeta yeniden doğan ve tekrar milli takıma seçilen Jeremain Lens’in bonservisini elinde bulunduran Sunderland her ne kadar Premier Lig’den düşmeye çok yakın olsa da Lens konusunda oyuncuya çok fazla kolaylık yapmayı düşünmüyor.

Jeremain Lens krizi! Sunderland...

Fenerbahçe, Hollandalı yıldızın bonservisini almak istiyor.Ancak Lens’in daha önceden yaptığı, “Sunderland küme düşerse transferim için işler kolaylaşır” açıklaması nedeniyle İngiliz kulübü Kanarya’ya her türlü zorluğu çıkarıyor

Yıldız futbolcunun yaptığı “Sunderland küme düşerse transferim için işler kolaylaşır” açıklamasına o dönemde başta teknik direktör David Moyes olmak üzere kulüp yetkilileri tepki göstermişti.Özellikle Lens’in Hollanda Milli Takımı’na seçilmesinin ardından İngiltere ve diğer ülkelerden talipleri artınca Sunderland tamamen kulübün çıkarlarına odaklandı.

KOLAYLIK SAĞLAMAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORLAR
Habertürk'ün haberine göre; Lens her ne kadar kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istese de Sunderland’in belirleyeceği bonservisten geri adım atmayacağı ve bu durumun Fenerbahçe’yi zor durumda bırakabileceği öğrenildi.

Volkan Demirel'e sürpriz teklif


Oyuncuya kesinlikle kolaylık göstermeyi düşünmeyen İngiliz kulübü, Lens’in yaptığı o açıklamalar sonrasında Sunderland’e ciddi anlamda saygısızlık yaptığını düşünüyor.

Ayrıca Beşiktaş’ın da durumunu yakından izlediği Hollandalı için 2 Türk kulübü de şimdiden Sunderland’in kapısını aşındırırken transferin yaz döneminde tam bir Arap saçına dönmesi işten bile değil.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER